TICKER

Monday, November 3, 2014

Alhamdulilah Hadiah Giveaway Pertama Dah Dapat

Alhamdulilah Hadiah Giveaway Pertama Dah Dapat


Hai rakan-rakan hari ini Cik Ash nak share hadiah giveaway yang Cik Ash dimenangi yang Cik Ash join giveaway kat blog INI dan no bertuah yang Cik Ash dapat tu boleh tengok kat SINI dan Cik Ash dapat hadiah sebuah novel dari  Oue Lyana Suhaimi...


Terima kasih kepada Shad diatas giveaway yang beliau tu... tak lupa gak terima kasih kepada sis anies dengan novel yang sangat best tak sabar nak baca... kita ni peminat novel... hihihihi


14 comments:

  1. wah bestnya dpt novel..
    nadyya pon menang GA shad ni. tahniah ye :)

    ReplyDelete
  2. @Miss Yana

    hihihi.... teruja sangat2 dapat hadiah novel ni... kita peminat tegar novel.. dah lama x beli novel ni...

    ReplyDelete
  3. @Cik Nadyya

    :) alhamdulilah dapat novel suka sangat.... nadyya dapat apa...

    ReplyDelete
  4. Wahhh novel... pnjam pinjam
    Wahhhh tak malu btl
    Tahniah ekin

    ReplyDelete
  5. tahniahh ..novel yer..lpas nieyh bleyh baca kalau bosan ..btw yana follow cni

    ReplyDelete
  6. @hidayu ayumie

    hihihihi... ha ah novel... best citer dia...

    ReplyDelete
  7. @✿LiyaNa RoHazi✿

    hihihihi btul2 tu... dulu2 zaman anak dara blh la nak mengadap novel... jdi bini org kena bagi masa la sikit... :)

    ReplyDelete