-->

Monday, November 3, 2014

author photo
Alhamdulilah Hadiah Giveaway Pertama Dah Dapat


Hai rakan-rakan hari ini Cik Ash nak share hadiah giveaway yang Cik Ash dimenangi yang Cik Ash join giveaway kat blog INI dan no bertuah yang Cik Ash dapat tu boleh tengok kat SINI dan Cik Ash dapat hadiah sebuah novel dari  Oue Lyana Suhaimi...


Terima kasih kepada Shad diatas giveaway yang beliau tu... tak lupa gak terima kasih kepada sis anies dengan novel yang sangat best tak sabar nak baca... kita ni peminat novel... hihihihi


your advertise here

This post have 14 komentar

avatar
Unknown delete November 3, 2014 at 4:09 PM

wah..novel, bestnyer! tahniah!

Reply
avatar
Cik nadya delete November 3, 2014 at 4:17 PM

wah bestnya dpt novel..
nadyya pon menang GA shad ni. tahniah ye :)

Reply
avatar
Cik Ash delete November 3, 2014 at 4:44 PM

@Miss Yana

hihihi.... teruja sangat2 dapat hadiah novel ni... kita peminat tegar novel.. dah lama x beli novel ni...

Reply
avatar
Cik Ash delete November 3, 2014 at 4:44 PM

@Cik Nadyya

:) alhamdulilah dapat novel suka sangat.... nadyya dapat apa...

Reply
avatar
Unknown delete November 3, 2014 at 9:51 PM

Wahhh novel... pnjam pinjam
Wahhhh tak malu btl
Tahniah ekin

Reply
avatar
✿Cik Cappuccino Latte ✿ delete November 3, 2014 at 10:22 PM

tahniahh ..novel yer..lpas nieyh bleyh baca kalau bosan ..btw yana follow cni

Reply
avatar
Cik Ash delete November 3, 2014 at 11:23 PM

@hidayu ayumie

hihihihi... ha ah novel... best citer dia...

Reply
avatar
Cik Ash delete November 3, 2014 at 11:24 PM

@✿LiyaNa RoHazi✿

hihihihi btul2 tu... dulu2 zaman anak dara blh la nak mengadap novel... jdi bini org kena bagi masa la sikit... :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post