BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Thursday, November 6, 2014

Bertahun-Tahun CPUV Kosong...

Bertahun-Tahun CPUV Kosong | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar, Ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.




Ekin terbih rajin buka nuffnang di bahagian CPUV tu, sepanjang tahun 2011 sehingga la 2013 tak pernah pun ada iklan CPUV ni melekat di blog Ekin. Tak sangka untuk tahun 2014 ini ekin tengok ada yang dan masuk dan telah dikreditkan.

Alhamdulilah rezeki permulaan dengan nuffnang.. semoga membiak la iklan ni dekat blog nanti. Campaign yang Ekin dapat ialah Zurich Insurance an Xaxis RON.

So kepada yang nampak iklan ni bergayut-gayut di blog ekin tolong kilk ya. hihihihi.. Ok la itu jer nak kongsi.

4 comments:

  1. tak pandai nak bagi pendapat...tapi saya doakan semoga murah rezeki awak tahun ini yer...^_^

    ReplyDelete
  2. @mama amir

    ok2... terima kasih... insyaAllah... Amin

    ReplyDelete
  3. hai. aida terjah dari mamaniza.com. frens ye kita?

    aida start belajo nuff ni awal tahun lepas. sebelum tu tempek je kat blog tanpa amik tau. skang mencanak-canak cpuv dpt. alhamdulillah la...
    yg aida tau, google kat blog kawan-kawan... kena rajin update. then gi kat akaun nuff kita and update apa-apa patut. anta tiket.
    lain-lain ~ aida masih blaja jugak :)

    ReplyDelete
  4. @adianiez AIDA

    sama la gak... tak ambik taw pun pasal nuffnang ni... aritu tengok ramai yg cerita pasal CPUV tu yang tergerak nak tengok... tu xingat pass... sbb baru lps tukar email n pass sblm ni..

    ReplyDelete