BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Wednesday, November 26, 2014

Nuffnang Blogbuster Campaign

Nuffnang Blogbuster Campaign | Assalamualaikum...Hai, Cik Ash dapat iklan dari nuffnang blogbuster la.

         

Tapi Cik Ash tak tahu untuk apa nuffnang blogbuster campaign ni, ada yang dapat terangkan pasal campaign ni. Lagi pulak Cik Ash sejak 2 mejak baru nak aktif nuffnang sebab sebelum ni lupa email dan password. 

Ada yang Cik Ash baca bila dapat iklan ni boleh menjana pendapatan tetapi Cik Ash ini tidak berapa nak pandai buat video ini. Good luck pada yang join ya.                        



















5 comments:

  1. aida dpt gak email invitation dari nuff. tapi aida pun tak tau nak buat camne... masih cari info :)
    apapun good luck ekk :)

    ReplyDelete
  2. @adianiez AIDA
    ekin smpai sekrg xde idea nak buat.... biar mcm tu jer la nampaknya

    ReplyDelete
  3. @hidayu ayumie

    tu la blur2 nak buat... alamak biar begitu jer la...

    ReplyDelete
  4. Hahahah...sama la, tak tahu nak buat apa.

    ReplyDelete