-->

Wednesday, November 26, 2014

author photo
Nuffnang Blogbuster Campaign | Assalamualaikum...Hai, Cik Ash dapat iklan dari nuffnang blogbuster la.

         

Tapi Cik Ash tak tahu untuk apa nuffnang blogbuster campaign ni, ada yang dapat terangkan pasal campaign ni. Lagi pulak Cik Ash sejak 2 mejak baru nak aktif nuffnang sebab sebelum ni lupa email dan password. 

Ada yang Cik Ash baca bila dapat iklan ni boleh menjana pendapatan tetapi Cik Ash ini tidak berapa nak pandai buat video ini. Good luck pada yang join ya.                        



















your advertise here

This post have 5 komentar

avatar
adianiez AIDA delete November 30, 2014 at 10:56 AM

aida dpt gak email invitation dari nuff. tapi aida pun tak tau nak buat camne... masih cari info :)
apapun good luck ekk :)

Reply
avatar
Cik Ash delete November 30, 2014 at 6:46 PM

@adianiez AIDA
ekin smpai sekrg xde idea nak buat.... biar mcm tu jer la nampaknya

Reply
avatar
Unknown delete December 2, 2014 at 5:30 AM

Klu ayu dpt pin ayu blur2 jugak

Reply
avatar
Cik Ash delete December 2, 2014 at 11:22 PM

@hidayu ayumie

tu la blur2 nak buat... alamak biar begitu jer la...

Reply
avatar
Norihanyusuf delete December 8, 2014 at 9:38 AM

Hahahah...sama la, tak tahu nak buat apa.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post