Thursday, December 11, 2014

author photo

Alhamdulilah kali kedua ekin menang hadiah contest dari Facebook ekin join.... semata-mata nak kain yang comel ni sanggup berkomen-komen sampai 24 jam... hahhahha... akhirnya kain itu milik ekin itu semua rezeki dari Allah SWT..


This post have 15 komentar

avatar
Anonymous delete December 12, 2014 at 8:57 PM

Cantiknya..untung..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete December 14, 2014 at 1:12 PM

tahniah...
kalau usaha, pasti la dpt kan :)

Reply
avatar
dear anies delete December 15, 2014 at 4:16 PM

wahhhh bergaya la nnt ya raya thn dpn ;-)

Reply
avatar
Cik Ash delete December 16, 2014 at 2:21 AM

@adianiez AIDA
yup betul tu aida kata tu... kalau tak usaha tak dapat kan... tapi bila kia dpt kain ni ada la mcm tak caya pulak... syok la dpt barang free

Reply
avatar
Cik Ash delete December 16, 2014 at 2:22 AM

@Khai♥Rin : anies
hahhahaha xtaw la tu... tak terfikir raya pun lagi...

Reply
avatar
Cekgu Norazimah delete December 16, 2014 at 9:12 PM

bestnyer dapat hadiah kan? sbb tu cn suka join giveaway dekat blog, rasa best sangat dapat hadiah even hadiah keychain ;)

Reply
avatar
Umie Amirain delete December 18, 2014 at 10:32 PM

Alhamdulillah...tahniah yer...semoga murah rezeki selalu...^_^

Reply
avatar
Cik Ash delete December 19, 2014 at 8:11 AM

@Cikgu Norazimah
ha ah betul tu best.. ekin blog join fb pun join.. ada rezeki dapat.. alhamdulilah....

Reply
avatar
Shad delete December 19, 2014 at 12:39 PM

HA TUDIA 24JAM TU KAKAK.. hehehe

Reply
avatar
Cik Ash delete December 19, 2014 at 4:02 PM

@sha dhira
24jam... lappy tak tutup... ada peluang komen sampai ceroh... hihihihi.... tu ada lagi contest kat fb xberapa sihat nak join... kak ekin xsihat rasa mcm sakit letih penat... sakit kepala... sakit perut pun ada... nak kata mengandung x kut...

Reply
avatar
Norihanyusuf delete January 8, 2015 at 11:22 PM

Memang patut dapat hadiah, sebab 24 jam tak berhenti tu...hehehe
Berbaloi..tahniah ekin

Reply
avatar
Cik Ash delete January 9, 2015 at 12:58 AM

@mama 3farhanah

hhihi sangat berbaloi la join dapat hadiah ni... ada lepas tu join contest dapat menang gak prduk kecantikan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post