Wednesday, December 10, 2014

author photo







Hai... ekin nak bagitaw ni.. ekin ada terima 2 email yang dicuragai so ekin share di blog ini untuk perhatian n makluman rakan-rakan blogger yang lain.. ok sila berhati-hati dengan email ini mungkin ni satu jenayah server... penipuan dalam talian mintak no accout bank kita... jangan di layan mesej ini ya...



This post have 13 komentar

avatar
Shad delete December 10, 2014 at 9:58 PM

shad selalu masuk e-mail spam kak, penat memadam e0mail spam.. haduilaa..

Reply
avatar
fyna delete December 11, 2014 at 10:55 AM

kat email fyna pun banyak. rasa semak je. hehe.. tapi tue semua masuk kat spam.

Reply
avatar
Nadratul Syazwana delete December 12, 2014 at 11:26 AM

Kadang Nad tak sempat baca pun dah delete dulu email email camni T_T Haha malas nak layan

Reply
avatar
Unknown delete December 12, 2014 at 11:47 AM

oooo jarang je dpt email gini...
apa2 pon sekrg memang kena hati2..silap klik kite yg naya~
tq sharing~

Reply
avatar
Cik Ash delete December 12, 2014 at 7:18 PM

@fyna
kak ekin baru tengok email first plak tu tgk mcm ni tu yg update hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete December 12, 2014 at 7:18 PM

@Nadratul Syazwana

hihihihi... buat xtaw jer kan... email berpuluh2 baru tengok hahahha...

Reply
avatar
Cik Ash delete December 12, 2014 at 7:19 PM

@Farha Kimah

xpe la dapat.. selalu email ni kat spam mesej...

Reply
avatar
SukaSedap MY delete December 13, 2014 at 10:15 AM

biasa kalau dapat email2 mcam ni , memang tak buka . buang terus :) hehee

Reply
avatar
Cik Ash delete December 13, 2014 at 8:04 PM

@Mad Parihh
tak buka gak... baru terajin buka... hihihihi

Reply
avatar
adianiez AIDA delete December 14, 2014 at 1:13 PM

byk aida dpt gini.
semua campak ke spam folder.
kalau x usaha, camne boleh tiba2 dpt duit, kan?

Reply
avatar
Cekgu Norazimah delete December 16, 2014 at 9:13 PM

CN byk dpt email mcm ni..ignore jer ..hehe

Reply
avatar
Norihanyusuf delete January 8, 2015 at 11:24 PM

Akak pun dapat, tapi buat tak tahu jer.
Malas layan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post