Sunday, December 7, 2014

author photo
Pengomen Popular November 2014 Blog Cik Ash | Assalamualaikum... Hai rakan-rakan semua, tidak agak lewat kan Cik Ash update top pengomen popular November 2014 di blog Cik Ash ni. 


Ok dekat atas itu adalah senarai yang memberi komen di blog Cik Ash, Cik Ash ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog Cik Ash ni. Semoga korang semua teruskan memberi komen di blog Cik Ash ini. Jangan segan-segan nak tinggalkan jejak korang. Kerana korang Cik Ash bersemangat untuk terus berkarya di blog ni. 

Jom kita terjah antara-antara mereka yang bertuah menjadi top pengomen popular November 2014 :- 

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
http://mama3farhanah.blogspot.com/

http://hidayuayumie.blogspot.com/
http://dilaella.blogspot.com/
http://www.mialiana.com/

http://mamapapaamir.blogspot.com/


This post have 16 komentar

avatar
Anonymous delete December 7, 2014 at 10:21 PM

Wah.... Tahniah semua.. Tq sis.. ;)

Reply
avatar
Anonymous delete December 7, 2014 at 10:22 PM

Wah.... Tahniah semua.. Tq sis.. ;)

Reply
avatar
Norihanyusuf delete December 8, 2014 at 9:24 AM

Ternampak nama kita kat situ. Terima kasih Ash =)

Reply
avatar
adianiez AIDA delete December 8, 2014 at 9:37 AM

wow! terbaik...
bila la aida mau tersenarai di sini ?
teringin nyer...

Reply
avatar
Cik Ash delete December 8, 2014 at 7:33 PM

@mama 3farhanah

hihihi... kembar mama3farhanah kut...

Reply
avatar
Cik Ash delete December 8, 2014 at 7:34 PM

@adianiez AIDA insha nanti giliran aida pulak tu... :)

Reply
avatar
Shad delete December 9, 2014 at 10:06 PM

kak ekin, thank you so much..
bila line internet laju, mmg terjah blogger2 ja shad ni, :D

Reply
avatar
Cekgu Norazimah delete December 16, 2014 at 9:15 PM

mostly blogger yang cn kenal dan mmg sporting ;)

Reply
avatar
Umie Amirain delete December 18, 2014 at 10:29 PM

alamak...ada terselit ek...terima kasih banyak2....^_^

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post