Friday, January 9, 2015

author photo


Sempat lagi update di tengah2 malam ni... hihihi.... blog ekin diserang komen oleh mama3farhanah.. terkejut tengok banyak betul komen... ni mesti kes sebab tak lama blogwalking kan mama.... terima kasih mama kerana sudi singga di blog ekin... sayang mama n anak-anak mama... inshaAllah mana taw ekin balik kelantan nanti boleh kita jumpa kan.... 

 Sory ekin print screen komen mama yang banyak ini.... :)


Jom kita terjah blog mama3farhanah yang sangat sporting dan baik hati...

 Mama3Farhanah ♥♥♥

ok la selamat malam kepada semua blogger yang singgah blog ekin... jangan lupa klik iklan2 di blog ekin... lepas ni ekin klik blog korang pulak... 

okbaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Jemput yang mana baca entry join segmen ekin gak di blog berangsung sekarang 

This post have 8 komentar

avatar
Shad delete January 9, 2015 at 10:25 AM

wow... rajiinnnn.... :D
Line internet shad selow.. nnti line lajuu.. nak komen bndle gak..

Reply
avatar
wardahannesa delete January 9, 2015 at 1:00 PM

wah,, banyaknya komen mama!! jeles nih. hoho XD

Reply
avatar
Cik Ash delete January 9, 2015 at 2:02 PM

@sha dhira

shad pun time laju banyak komen tu... hahhha....

Reply
avatar
Cik Ash delete January 9, 2015 at 2:02 PM

@Wardah Aneesa hihihihi...jeles komen panjang gak... hahhahaha

Reply
avatar
Anonymous delete January 10, 2015 at 12:39 PM

itu diaaaaa hamek hamek hahaha
memang antara yang rajin nyinggah blog CT juga mama ni.. komen pukal sungguh tu hehe

Reply
avatar
Cik Ash delete January 30, 2015 at 8:17 PM

@CT Humairah hihihihi... tu la sama la dengan CT lebih kurang sekali komen banyak gak... kak ekin nak komen banyak2 xsempat ada keje semace

Reply
avatar
Cik Ash delete January 30, 2015 at 8:18 PM

@mama 3farhanah hahahahhaha datang serang lagi... update lagi....

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post