Friday, January 9, 2015

author photo
CPUV Nuffnang 1/2015 Nestle Kitkat Launch | Assalamualaikum... Hai, Alhamdulilah rezeki di tahun baru kali pertama ekin dapat kempen CPUV nuffnang Nestle Kitkat Launch... terima kasih kepada nuffnang semoga akan bertambah2 lagi masuk CPUV di blog ekin... :) nanti boleh penghujung setia blog ekin tolong klik kempen ni bila ada di tayangkan di blog ekin...




Jemput yang mana baca entry join segmen ekin gak di blog berangsung sekarang 




This post have 12 komentar

avatar
Anonymous delete January 9, 2015 at 9:06 AM

alhamdulillah rezeki rezeki..

Reply
avatar
Shad delete January 9, 2015 at 10:23 AM

kak ekin.. tahniahhh....
yeay.. lepas ni makin banyak cpuv masuk.. aminnn... hepy untuk akak.. duktunggu nestle kitkat ni xkeluar2..

Reply
avatar
wardahannesa delete January 9, 2015 at 12:53 PM

Tahniah kak, rezeki tuuu... Banje kitkat sekeping! hihi XD

Reply
avatar
Cik Ash delete January 9, 2015 at 2:07 PM

@Wardah Aneesa

terima kasih... hihhi boleh jer...

Reply
avatar
mummy delete January 11, 2015 at 11:55 AM

tahniah cik ash ... salam perkenalan jugak,:) owh ade contest ye..nak try join la..hehe

Reply
avatar
Norihanyusuf delete January 30, 2015 at 6:47 PM

Tahniah ekin. Kita tak dapat pun.

Reply
avatar
Cik Ash delete January 30, 2015 at 8:14 PM

@eamy milea terima kasih... join2 malam ni last

Reply
avatar
Cik Ash delete January 30, 2015 at 8:19 PM

@mama 3farhanah ekin chek balik jadi kredit la pulak tak On going dah.. :(

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post