BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Friday, January 9, 2015

CPUV Nuffnang 1/2015 Nestle Kitkat Launch




Alhamdulilah rezeki di tahun baru kali pertama ekin dapat kempen CPUV nuffnang Nestle Kitkat Launch... terima kasih kepada nuffnang semoga akan bertambah2 lagi masuk CPUV di blog ekin... :) nanti boleh penghujung setia blog ekin tolong klik kempen ni bila ada di tayangkan di blog ekin...


Jemput yang mana baca entry join segmen ekin gak di blog berangsung sekarang 




12 comments:

  1. alhamdulillah rezeki rezeki..

    ReplyDelete
  2. kak ekin.. tahniahhh....
    yeay.. lepas ni makin banyak cpuv masuk.. aminnn... hepy untuk akak.. duktunggu nestle kitkat ni xkeluar2..

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak, rezeki tuuu... Banje kitkat sekeping! hihi XD

    ReplyDelete
  4. tahniah cik ash ... salam perkenalan jugak,:) owh ade contest ye..nak try join la..hehe

    ReplyDelete
  5. @eamy milea terima kasih... join2 malam ni last

    ReplyDelete
  6. @mama 3farhanah ekin chek balik jadi kredit la pulak tak On going dah.. :(

    ReplyDelete