Wednesday, January 14, 2015

author photo

Syarat-syarat untuk menyertai Contest ini ialah:

  1. Terbuka kepada semua bloggers di Malaysia. Tajuk entri bebas bergantung kepada kreativiti masing-masing. Tetapi entri anda perlu fokus pada keyword Jom Aktifkan Mykad  
  2. Setiap bloggers boleh menghantar seberapa banyak penyertaan. Tetapi penyertaan yang berjaya berada di Rank 1-10 google Malaysia untuk keyword "Jom Aktifkan Mykad" akan dipilih sebagai pemenang tempat pertama hingga kesepuluh.. Setiap blogger hanya layak memenangi satu hadiah sahaja.
  3. Jangan lupa letakkan banner Pertandingan pada entri yang anda hasilkan. (Sekiranya tiada banner pertandingan, entri anda tidak akan dinilai)
  4. Letakkan link entri penyertaan anda di ruangan komen entri ini.
  5. Di akhir entri anda letak ayat ini " Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com
  6. Cabaran Contest ini akan berlangsung sehingga 2 Mac 2015. Walaubagaimanapun tarikh tutup penyertaan ialah pada 22 Februari 2015 (Ahad) iaitu seminggu sebelum contest ini berakhir.

Kriteria Penilaian Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad

Penilaian Blog akan dilakukan terhadap SEO melalui kata kunci "Jom Aktifkan Mykad" yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my ) yang akan diambil menggunakan Google Chrome pada tarikh 3 Mac 2015.

Blog yang berjaya mendapat Rank pertama melalui hasil carian Google bagi kata kunci tersebut akan memenangi tempat pertama Contest ini, Rank kedua memenangi tempat kedua, Rank ke tiga tempat ketiga dan seterusnya... 

Senarai Hadiah Pertandingan Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad

Hadiah terkumpul Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad, berjumlah RM1350.00.. Berikut merupakan senarai hadiah bagi Contest ini:
  • Tempat Pertama  : Wang Tunai RM500
  • Tempat Kedua     : Wang Tunai RM300
  • Tempat Ke Tiga   : Wang Tunai RM200
  • Hadiah Saguhati (Tempat Ke 4-10) : Wang Tunai RM50 bagi setiap pemenang
 " Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com


JOM RAMAI2 JOIN CONTEST NI.... 



                                     NAK JOIN SEGMEN BLOG EKIN JOM KLIK
                                 SEGMEN: SELAMAT HARI LAHIR BY CIK ASH

This post have 11 komentar

avatar
Shad delete January 16, 2015 at 11:02 AM

Good luck kak.. shad dah tak ada harapan dah.. mula2 dekat page 1/2 google carian. pastu dah ke page 4 nak masuk 5.. heheheh :D

Reply
avatar
SukaSedap MY delete January 16, 2015 at 12:58 PM

goodluck . jom singgah entri saya jugak , baru join :)

http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

Reply
avatar
sensasi2020 delete January 19, 2015 at 12:24 AM

Salam buat Cikash.....semoga berjaya dengan Contest SEO Jom Aktifkan Mykad.

Reply
avatar
Wan Zawawi delete February 5, 2015 at 5:36 PM

Selamat berjaya di dalam contest yang hebat ini

Reply
avatar
Cik Ash delete February 7, 2015 at 9:00 AM

@sha dhira akak pun macam tak ada harapan gak la... hhhu

Reply
avatar
Hajar Shikin delete February 20, 2015 at 10:42 PM

Makin ramai yang join contest seo Jom Aktifkan Mykad. Moga entri berada dikedudukan yang baik.

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post