Monday, January 5, 2015

author photo
Kata Kunci Blog Cik Ash #3 |Assalamualaikum...Hai, hari Ekin nak berkongsi dengan korang kata kunci carian pengunjung yang search dekat blog.




Antara carian di blog masih sama jer... artis bolloywood, artis filiplina, cerita animasi puteri limau...hihihi...

This post have 6 komentar

avatar
Papaglamz delete January 6, 2015 at 9:36 PM

foto anak aiswarya rai pn cr kt blog ni? Papaglamz singgah di sini..

Reply
avatar
Cik Ash delete January 6, 2015 at 10:45 PM

@Papaglamz memang ada dalam entr ekin share pic anak aiswarya rai... hihihi

Reply
avatar
wardahannesa delete January 8, 2015 at 10:14 PM

wah banyak tue keyword blog akak. hihi. sume bollywodd mari.. hihi

Reply
avatar
Norihanyusuf delete January 8, 2015 at 11:06 PM

Ramai jugak yang cari gambar anak hindustan tu

Reply
avatar
Cik Ash delete January 8, 2015 at 11:06 PM

@Wardah Aneesa htu la pasal... kena update pasal bollywood nampak ni... kena tulis pasal artis sana la ada gak yang masuk hihihi

Reply
avatar
Shad delete January 9, 2015 at 10:36 AM

waaaahh.. anak aishwarya rai pun ada ya..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post