Thursday, January 22, 2015

Kata Kunci Blog Cik Ash #4




Hai... selamat pagi test update pagi ini... ada problem lagi ke tak... sebab ekin perasan sejak 2 mejak entry post baru tak ada keluar kat dashboard.. lepas tu tengok kat senarai bloglist kat kawan-kawan post yang berjam2 lama post... strees blog jadi macam tu... nak blogwalking pun putus angin... alhamdulilah ekin ada mintak bantuan dengan orang pakar bab ni rasa-rasa dah selesai kut..


ok3 berbalik pada apa yang ekin nak kongsi tentang kata kunci carian di blog ekin sepanjang minggu ini... ekin tengok kotak carian masih ada yang sama.. terutama tentang anak aishwarya rai memang popular anak aishwarya rai ini.... terbaik kepada sungguh taip nama blog ekin panjang2 semata-mata nak baca tu...

kat bawah ni pulak kotak carian dari nuffnang punya...


8 comments:

ash.rie8506@gmail.com