Thursday, January 22, 2015

author photo
Kata Kunci Blog Cik Ash #4 | Assalamualaikum...Hai... selamat pagi test update pagi ini... ada problem lagi ke tak blog ni, sebab Ekin perasan sejak 2 mejak entry post baru tak ada keluar kat dashboard.

Lepas tu tengok kat senarai bloglist kat kawan-kawan post yang berjam2 lama post... strees blog jadi macam tu... nak blogwalking pun putus angin... alhamdulilah ekin ada mintak bantuan dengan orang pakar bab ni rasa-rasa dah selesai kut..





ok3 berbalik pada apa yang ekin nak kongsi tentang kata kunci carian di blog ekin sepanjang minggu ini... ekin tengok kotak carian masih ada yang sama.. terutama tentang anak aishwarya rai memang popular anak aishwarya rai ini.... terbaik kepada sungguh taip nama blog ekin panjang2 semata-mata nak baca tu...

kat bawah ni pulak kotak carian dari nuffnang punya
...


This post have 8 komentar

avatar
Papaglamz delete January 22, 2015 at 12:42 PM

Owh.. Ade x kata kunci Papaglamz.. Hahaha

Reply
avatar
Anonymous delete January 22, 2015 at 5:09 PM

hakhak macam macam kan keywordsnya
sometimes rasa ada ke eh dalam blog aku tulis macam yang diorang cari kekeke..

Reply
avatar
Norihanyusuf delete January 30, 2015 at 6:22 PM

Ramai betul orang mencari kat blog ekin

Reply
avatar
Cik Ash delete January 31, 2015 at 12:18 AM

@Papaglamz papaglamz punya kata kunci xde hahahhaha

Reply
avatar
Cik Ash delete January 31, 2015 at 12:20 AM

@CT Humairah hihihi semestinya ada la yang diaorg cari tu....

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post