TICKER

Wednesday, January 28, 2015

Kata Kunci Blog Cik Ash #5





Hai... update lagi... hihihi.... Ni ekin ada nak share keyword blog ekin orang tengah cari blog ekin.... macam-macam ada.. yang penting anak aiswarya rai paling top setiap masa ada dalam carian boleh tengok kat post sebelum ni  SINI, SINI, SINI, SINI .. hihihi...




ni pulak keyword dari nuffnang ....

4 comments:

  1. Cik Ash kawan dengan Aiswarya Rai yer ^-^

    ReplyDelete
  2. @Dunia Zumal hihihihi... ha ah kawan.... nama seakan bnyi2... cik ash ada kakak muka seiras dia... tu yg minat post gambar dia

    ReplyDelete
  3. Saya pun tak pernah tengok lagi rupa anak aiswarya rai ni.

    ReplyDelete