Wednesday, January 21, 2015

author photo






Hai!! selamat pagi... kita bersiaran pagi...update blog pagi2 ada orang  nampak ke tak dasboard ni... sebab ekin perasaan dasboard kat blog ni macam ada problem... ekin update tak ada keluar pun kat dasboard ni..

pagi ini update pasal memo untuk ekin ingat sebab selalu lupa join GA dan segmen tarikh tutup dia.... lepas ni tidak terlupa dah tarikh dia.. hahahha... biasa la umur dah masuk angka 3 siri ni kan asyik terlupa.. jangan terlupa en suami sudah la... huhhu....

This post have 10 komentar

avatar
SukaSedap MY delete January 21, 2015 at 8:54 PM

sama la kdang2 buat jugak . tkut terlupa :)

Reply
avatar
Cik Ash delete January 21, 2015 at 11:42 PM

@Mad Parihh

tu la tu pun ada lagi yg tak senarai ni...

Reply
avatar
Anonymous delete January 22, 2015 at 5:12 PM

fuiyooo ini baru sistematik..
tapi CT prefer kalau penganjur dtg and inform pemenang yg dia dah menang. mmg nampak macam amboi menyusahkan tapi blogger ni bukan online 24/7 kan.. kalo CT buat segmen insyallah CT akan inform pemenang yg diorang dah menang.. rajin buat note cemni..

trasa mcm nak kena buat jugak hahaha

Reply
avatar
wardahannesa delete January 23, 2015 at 1:17 PM

macam ni lah kite akan salu ingat GA yang kita masuk hihi XD

Reply
avatar
Papaglamz delete January 23, 2015 at 10:22 PM

Sistematik.. Kalah Azman Arsad.. Hahahaja

Reply
avatar
Norihanyusuf delete January 30, 2015 at 6:25 PM

Boleh tiru jugak ni. Kadang-kadang kita tak alert kan..mungkin ini boleh membantu

Reply
avatar
Cik Ash delete February 5, 2015 at 11:42 PM

@CT Humairah kebanyakan penganjur buat GA tak bgitaw pemenang... kita terjah dulu... hahhahah... akak buat sebab tak ingat banyak sangat join la./..

Reply
avatar
Cik Ash delete February 5, 2015 at 11:42 PM

@Papaglamz Azman Arsad blog contest... hahahhaha

Reply
avatar
Cik Ash delete February 5, 2015 at 11:43 PM

@Wardah Aneesa buat macam ni senang ingat xyah scroll nak tgk entry... hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post