BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Thursday, January 1, 2015

Pengomen Popular Disember 2014 Blog Cik Ash

Pengomen Popular Disember 2014 Blog Cik Ash | Assalamualaikum...Hai rakan-rakan Cik Ash yang dikasihi.. entri pertama di tahun 2015, tahun 2014 dah berakhir sekarang kita buka buku baru dan entri baru hehehe...



Dah kira rutin harian Cik Ash la update pengomen popular bulan Disember 2014 di Blog Cik Ash ni. Di atas adalah senarai top 10 yang suka memberi komen di blog Cik Ash.. Terima kasih berbanyak kepada semua yang memberi komen dekat blog Cik Ash ya. 
Blog Cik Ash pulak update kadang-kadang , nak buat macam mana ada urusan peribadi yang perlu diselesaikan. 10 top comment ini akan Cik Ash masukkan dalam bloglist Cik Ash tanda terima kasih kepada mereka semua. 
Di kesempatan ini Cik Ash ingin mengucapkan selamat tahun 2015 buat semua yang mengenali Cik Ash ataupu yang baru pertama kali mengenali Cik Ash. Nantikan ada segmen akan berlangsung di blog ni segmen review follower ke 600. InsyaAllah.

12 comments:

  1. Bukak planner baru.. 2015 :D
    terima kasih kak di atas entry penghargaan ini.. kak ekin slalu singgah blog shad, melawat kak ekin pulak sini.. :D

    ReplyDelete
  2. @sha dhira

    betul2 tu buka planner baru.... sama-sama... tu la singgah gak kadang2 tinggal komen kadang singgah jalan2 saja... hihihi

    ReplyDelete
  3. jom terjah mereka. heheh :D selamat tahun baru cik ash :)

    ReplyDelete
  4. ada jugak la terselit . hehee . terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. hehe ramai jugak yang rajin jenguk CT

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dari Ros..done follow. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  7. Sama-sama ekin.
    Heheheh
    Ekin pun rajin datang blog akak

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada mereka yang rajin

    ReplyDelete