Thursday, January 1, 2015

author photo
Pengomen Popular Disember 2014 Blog Cik Ash | Assalamualaikum...Hai rakan-rakan Cik Ash yang dikasihi.. entri pertama di tahun 2015, tahun 2014 dah berakhir sekarang kita buka buku baru dan entri baru hehehe...





Dah kira rutin harian Cik Ash la update pengomen popular bulan Disember 2014 di Blog Cik Ash ni. Di atas adalah senarai top 10 yang suka memberi komen di blog Cik Ash.. Terima kasih berbanyak kepada semua yang memberi komen dekat blog Cik Ash ya. 
Blog Cik Ash pulak update kadang-kadang , nak buat macam mana ada urusan peribadi yang perlu diselesaikan. 10 top comment ini akan Cik Ash masukkan dalam bloglist Cik Ash tanda terima kasih kepada mereka semua. 
Di kesempatan ini Cik Ash ingin mengucapkan selamat tahun 2015 buat semua yang mengenali Cik Ash ataupu yang baru pertama kali mengenali Cik Ash. Nantikan ada segmen akan berlangsung di blog ni segmen review follower ke 600. InsyaAllah.

This post have 12 komentar

avatar
Shad delete January 1, 2015 at 4:00 PM

Bukak planner baru.. 2015 :D
terima kasih kak di atas entry penghargaan ini.. kak ekin slalu singgah blog shad, melawat kak ekin pulak sini.. :D

Reply
avatar
Cik Ash delete January 1, 2015 at 4:30 PM

@sha dhira

betul2 tu buka planner baru.... sama-sama... tu la singgah gak kadang2 tinggal komen kadang singgah jalan2 saja... hihihi

Reply
avatar
Inani Hazwani delete January 1, 2015 at 6:09 PM

jom terjah mereka. heheh :D selamat tahun baru cik ash :)

Reply
avatar
SukaSedap MY delete January 1, 2015 at 8:07 PM

ada jugak la terselit . hehee . terima kasih :)

Reply
avatar
Anonymous delete January 2, 2015 at 2:31 AM

hehe ramai jugak yang rajin jenguk CT

Reply
avatar
Cik Rose delete January 3, 2015 at 3:45 AM

salam perkenalan dari Ros..done follow. tahniah buat semua yang tersenarai :)

Reply
avatar
Norihanyusuf delete January 8, 2015 at 11:10 PM

Sama-sama ekin.
Heheheh
Ekin pun rajin datang blog akak

Reply
avatar
Jari Manis delete January 27, 2015 at 1:19 PM

Tahniah kepada mereka yang rajin

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post