Monday, January 19, 2015

author photo

Hai selamat pagi rakan-rakan ekin... hari ini bersiaran lagi kita..rasa banyak hari dah tangguh tak update ni.. biasa la kalau abang cuti memang tak dapat update blog ni... 

Ok bebalik pada apa yang ekin nak share ni... ekin ada join satu Giveaway dari Papaglamz.. Beliau menganjurkan RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ tengok la banner kat atas pun merah kan... syarat-syarat giveway dia pun senang.... hadiah pun best... semoga ada rezeki join giveaway ini sempena besday ekin tak lama lagi... hihihi... sesiapa yang ingin join giveaway ni klik jer banner kat atas tu ya... Selamat Bergiveaway ya...


Due Date:28 February 2015


JOM SEGMEN YANG SEDANG BERLANGSUNG DI BLOG SEKARANG SEGMEN: SELAMAT HARI LAHIR BY CIK ASH




This post have 13 komentar

avatar
Papaglamz delete January 20, 2015 at 8:09 AM

Tq.. Hehehe.. Orang di nanti-nanti kan utk join.. Akhirnya join jgakz..!!

Reply
avatar
Cik Ash delete January 20, 2015 at 8:44 AM

@Papaglamz

sama3... wow ternanti2 deh ekin join.... hahhahahah

Reply
avatar
sitirohaida delete January 22, 2015 at 9:27 AM

all the best ye..singgah melawat dari segmen yang sama

Reply
avatar
Cik Ash delete January 22, 2015 at 11:18 PM

@Papaglamz support rakan blogger mesti join

Reply
avatar
Papaglamz delete January 25, 2015 at 10:45 AM

Singgah kat sini.. Misi melawat peserta2.. Sehat ke tak? Kaki dh bengkak catwalk ke blom? Hahaj

Reply
avatar
Cik Ash delete January 26, 2015 at 1:30 PM

@Papaglamz xberapa sihat... huhuhu... seminggu mc blog... mood blog kureeee loni

Reply
avatar
khatyaiman delete February 16, 2015 at 10:14 AM

Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
semoga berjaya

Reply
avatar
Hani Rahman delete February 17, 2015 at 7:02 AM

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar
Papaglamz delete March 1, 2015 at 8:02 AM

Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post