Friday, January 30, 2015

author photo


Alhamdulilah akhirnya tamat sudah Segmen : Selamat Hari Lahir By Cik Ash ... Seramai 23 orang yang telah join segmen ekin ni...segmen ni tak ramai yang join pada segmen ekin first dulu... mungkin tak ada hadiah kut... huhuhu... tengok SINI  senarai penuh perserta yang join.. Terima kasih kepada semua yang telah memeriah segmen dari 09 Januari 2015 - 30 Januari 2015 (11.59pm).

Terima kasih kepada semua yang telah join segmen dengan ucapan besday buat ekin... senarai 10 orang yang akan memeriah bloglist ekin akan ekin bagitaw nanti... sekarang masa untuk memilih calon2 nya... hihihi... dan yang mana tak berjaya akan tersenarai dalam bloglist blog ekin satu lagi...

This post have 3 komentar

avatar
Nurhaziq Abdul Hafiz delete January 31, 2015 at 10:08 AM

Saya tak sempat nak join. Takpelah...kalau ada lagi segmen yang Cik Ash anjurkan, Insha Allah...saya akan join. :)

Reply
avatar
Cik Ash delete January 31, 2015 at 10:25 AM

@MNH SASTERA MELAYU xpe2 saya tu pun dah ramai join... hihihi... ni pun pening nak sape yang bertuah utk bloglist Cik Ash

Reply
avatar
Farrah MF delete January 31, 2015 at 8:07 PM

Akak tepek birthday wish utk Ekin kat sini ye,..

Happy Belated Birthday, wishing you another year of happiness and fun. Moga sentiasa menyayangi & disayangi Allah, dikurniakan rezeki yang mencurah-curah, kesihatan sempurna dan kehidupan yg penuh barakah. Take Care!

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post