Friday, January 30, 2015

Selamat Hari Lahir Buat SayaAlhamdulillah sampai hari ini allah masih memberi ekin oksigen untuk bernafas dan menjalani segala kehidupan.Begitu banyak nikmat yang allah berikan, bersyukur dengan berbagai hal yang telah ekin capai walaupun ada beberapa impian yang belum ekin gapai iaitu menjadi seorang ibu n isteri yang lebih baik lagi kepada suami inshaAllah akan ekin usaha ke arah kebaikan nanti...

Berakhir sudah angka 20an ekin dan masuk anka 30an..hohoho... xpe2 usia nampak tua muka sentiasa awet muda... hahahhaha... Di usia 30 tahun ini dan Allah memberik ekin seorang suami yang penyanyang, baik dan terima ekin seadanya, keluarga yang penyayang, sahabat-sahabat yang setia. Terima kasih untuk sahabat-sahabat di facebook, blogger dan untuk seluruh sahabat-sahabat ekin  yang mengucapkan besday buat ekin.. 

Terharu didepan  komputer membaca setiap ucapan dari sahabat semua, moga sisa umur ini allah berkahi dengan hal-hal yang bermanfaat, boleh menjadi muslimah yang lebih baik lagi, bisa membahagiakan orang tua.jauh dilubuk hati ekin semoga allah kabulkan keinginan nanti untuk menjadi ibu... amin10 comments:

 1. Selamat ulang tahun kelahiran ekin. Semoga panjang umur, murah rezeki dan gembira selalu.

  ReplyDelete
 2. Happy birthday.. Walaupun hanya kenalan di alam maya jer, wishing u a best luck of luck. Smga di murahka rezwkim di permudahakn urusan di dunia dan di akhirat kelak. Di kurniakan kehidupan yang bahagia d sisi suami n keluarga. Insyallah.. :p

  ReplyDelete
 3. Maafkan saya sebab lambat bagi ucapan. Hehe. Selamat hari lahir Cik Ash. Saya doakan semoga Cik Ash panjang umur, sihat selalu, dikurniakan dengan rezeki yang banyak lagi halal dan sentiasa berbahagia bersama insan tersayang.

  ReplyDelete
 4. amin.. semoga kak ekin dapat baby tahun ni.. sekali twins, bestnya. amin.. :D

  ReplyDelete

ash.rie8506@gmail.com