Monday, February 9, 2015

author photo


Hai... Update lagi... Alhamdulilah hadiah dari Oman yang ekin join “Giveaway Travelog Oman IIUMby Blog Iqa”  dan ekin ada update sebelum tentang kemenangan tu boleh klik SINI hadiah tu  telah selamat sampai dengan baik.. terima kasih kepada iqa dengan hadiah ni.sangat berharga hadiah ni dari Oman tu.... hihihi...


This post have 9 komentar

avatar
Cik Ash delete February 9, 2015 at 4:03 PM

@CT Humairah tak sabar nak tengok hadiah CT...

Reply
avatar
Shad delete February 10, 2015 at 12:00 PM

syioknya menang hadiah cenggitu.. rare and limited edition.. hehe :D

Reply
avatar
Farrah MF delete February 10, 2015 at 1:57 PM

@CT Humairah CT pun dapat juga kan...congrats :)

Reply
avatar
Farrah MF delete February 10, 2015 at 1:58 PM

Comelnya dadu tu, Ekin. Sesuai buat paper weight. Tindan kertas atas meja kerja :)

Reply
avatar
Cik Ash delete February 10, 2015 at 11:06 PM

@Farrah MF hahaha cute jah dadu ni... ekin x guna pun akak simpan semula dalam kota sayang la... hihihi...

Reply
avatar
Cik Ash delete February 10, 2015 at 11:12 PM

@sha dhira hihihihi.... susah nak dapat tu..jauh mari...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post