Monday, February 9, 2015

author photo

Jom Usha Origami 

Assalamualaikum....Hai, selamat malam semua... ekin ada nak share cara-cara nak buat origami ni... teruja tengok banyak sangat cara nak buat... so sesiapa yang teringin mencuba buat origami ni untuk anak ke, diri sendiri ke suami ke n sesiapa saja boleh buat atas kesabaran anda mengikuti cara tunjuk ajar di website itu... klik banner di atas nak ke website origami ataupun klik SINI.




Selamat Mencuba Buat Origami Yang cantik2..

This post have 11 komentar

avatar
Sufi delete February 10, 2015 at 8:42 AM

wah..banyak rupanya bentuk origami ni..nice sharing

Reply
avatar
Shad delete February 10, 2015 at 11:59 AM

Wah-wah.. banyak aktiviti bila hujung minggu kalau ada tutorial origami ni. Shad suka gak buat origami.. hehee.. :D

Kak ekin, ni la entry yang kita sembang kat ig hari tu, contest yg ada masak2 tu.. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/02/jom-masak-dan-tebus-wang-tunai-its.html (shad da daftar, hehe). Jom kak daftar.

Reply
avatar
Farrah MF delete February 10, 2015 at 1:57 PM

Memang boleh leka tau buat origami ni :)

Reply
avatar
adianiez AIDA delete February 10, 2015 at 11:45 PM

origami?
hmmmm kegemaran anak dara aida ni...

Reply
avatar
SukaSedap MY delete February 11, 2015 at 12:01 AM

menarik ni . terima kasih perkongsian kak

Reply
avatar
Jari Manis delete February 14, 2015 at 1:15 AM

nk try buat lah nka bg hadiah kepad top commentar heee

Reply
avatar
Cik Ash delete February 14, 2015 at 7:56 AM

Try2 bertuah yg dapat nanti tu...... hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post