BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Monday, February 2, 2015

Pengomen Popular Januari 2015 Blog Cik Ash

Pengomen Popular Januari 2015 Blog Cik Ash | Assalamualaikum.. Hai rakan-rakan... selamat petang.. kini tiba la keputusan senarai top 10 pengomen popular Januari 2015 di blog Cik Ash ni.



Ok atas adalah senarai yang memberi komen dekat blog Cik Ash, Cik Ash ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah membaca dan tinggalkan komen dekat blog Cik Ash ni. 
Semoga anda semua teruskan memberi komen di blog Cik Ash ni, jangan segan-segan la ya, Kesemua pengomen ini automantik jadi bloglist Cik Ash.Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah 8 orang perempuan 2 orang laki.... Jom terjah mereka..

Amizaa


Calon pemenang segmen hari lahir inshaAllah nanti Cik Ash akan umunkan... pemilihan calon sedang berjalan.. huhuhu... 

23 comments:

  1. Tak boleh jadi ni. Bulan ni saya nak tersenarai juga. Haha

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada mereka.. kebanyakkannya rajin juga komen di blog Eyda..

    ReplyDelete
  3. wahhh.. pengomen no 1 tu.. banyaknya komen.. hehe :D

    ReplyDelete
  4. @sha dhira 2 kali kena bom.... kali kedua 46 saja komen... hihihihi

    ReplyDelete
  5. Eh eh ekin mcm x percaya je sis JM masuk list januari :-). Terima kasih juga sudi sggah d blog sis tu ye

    ReplyDelete
  6. Ada terselit nama akak lah. Selamat menempuh Februari, Ekin :)

    ReplyDelete
  7. @Jari Manis hihihihi... kena percaya ni adalah benar... hahahhaha

    ReplyDelete
  8. Untunglah siapa yang jadi pengomen tegar blog ni ..

    Malaysia Best Blog 2015

    ReplyDelete
  9. salam kenal ... mrk semua tu mmg peramah ...

    ReplyDelete
  10. Kita TAG awak

    http://fuzamusa.blogspot.com/2015/02/liebster-award-feb-2015.html

    ReplyDelete
  11. @HASRUL HASSAN hihihihi... wahhhhh terharu Bro HH komen blog ekin ni...

    ReplyDelete
  12. @Cetusan Minda salam kenal... yup betul mereka semua memang peramah walaupun kenal dalam alam maya n blogger

    ReplyDelete