Monday, February 2, 2015

author photo
Pengomen Popular Januari 2015 Blog Cik Ash | Assalamualaikum.. Hai rakan-rakan... selamat petang.. kini tiba la keputusan senarai top 10 pengomen popular Januari 2015 di blog Cik Ash ni.





Ok atas adalah senarai yang memberi komen dekat blog Cik Ash, Cik Ash ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah membaca dan tinggalkan komen dekat blog Cik Ash ni. 
Semoga anda semua teruskan memberi komen di blog Cik Ash ni, jangan segan-segan la ya, Kesemua pengomen ini automantik jadi bloglist Cik Ash.Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah 8 orang perempuan 2 orang laki.... Jom terjah mereka..

Amizaa


Calon pemenang segmen hari lahir inshaAllah nanti Cik Ash akan umunkan... pemilihan calon sedang berjalan.. huhuhu... 

This post have 23 komentar

avatar
Nurhaziq Abdul Hafiz delete February 2, 2015 at 2:24 PM

Tak boleh jadi ni. Bulan ni saya nak tersenarai juga. Haha

Reply
avatar
izzeyda delete February 2, 2015 at 3:55 PM

Tahniah kepada mereka.. kebanyakkannya rajin juga komen di blog Eyda..

Reply
avatar
Shad delete February 2, 2015 at 4:55 PM

wahhh.. pengomen no 1 tu.. banyaknya komen.. hehe :D

Reply
avatar
Cik Ash delete February 2, 2015 at 7:59 PM

@sha dhira 2 kali kena bom.... kali kedua 46 saja komen... hihihihi

Reply
avatar
Deanna Morni delete February 2, 2015 at 8:54 PM

thniah pada yg tersenarai hihihi

Reply
avatar
Jari Manis delete February 2, 2015 at 9:13 PM

Eh eh ekin mcm x percaya je sis JM masuk list januari :-). Terima kasih juga sudi sggah d blog sis tu ye

Reply
avatar
Farrah MF delete February 3, 2015 at 7:09 AM

Ada terselit nama akak lah. Selamat menempuh Februari, Ekin :)

Reply
avatar
Cik Ash delete February 3, 2015 at 8:51 AM

@Jari Manis hihihihi... kena percaya ni adalah benar... hahahhaha

Reply
avatar
Tok Jabit delete February 3, 2015 at 2:33 PM

Untunglah siapa yang jadi pengomen tegar blog ni ..

Malaysia Best Blog 2015

Reply
avatar
Unknown delete February 3, 2015 at 4:23 PM

salam kenal ... mrk semua tu mmg peramah ...

Reply
avatar
Unknown delete February 3, 2015 at 8:03 PM

Kita TAG awak

http://fuzamusa.blogspot.com/2015/02/liebster-award-feb-2015.html

Reply
avatar
Cik Ash delete February 4, 2015 at 8:36 AM

@HASRUL HASSAN hihihihi... wahhhhh terharu Bro HH komen blog ekin ni...

Reply
avatar
Cik Ash delete February 4, 2015 at 8:36 AM

@Cetusan Minda salam kenal... yup betul mereka semua memang peramah walaupun kenal dalam alam maya n blogger

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post