Tuesday, February 3, 2015

author photo



Hai!!! Selamat Malam...Kini tibalah saat-saat yang dinantikan pengumuman pemenang Segmen Selamat Hari By Cik Ash. Terima kasih kepada semua yang sudi menjayakan Segmen Hari Lahir kali ini. Kalau ekin ada rezeki, ekin akan  buat giveaway pulak akan datang :) . Maaf agak lewat ekin umunkan pemenang ni... nak pilih yang terbaik kan... 

Pemilihan calon-calon yang join segmen ekin pilih sendiri tak guna random.org xtaw nak guna macam ner la...hihihi...10 orang yang bertuah ekin akan masuk bloglist di  sidebar blog
ekin... jangan risau semua yang join segmen ekin ada dalam bloglist...ada yang dah tersenarai automatik dalam blogist ekin... kena rajin2 tengok di sidebar  dalam bloglist mengikut kategori ya... 


 blog bertuah segmen 


Bloglist Top Comment 


Bloglist My Lovely
RizaRos (sepupu ekin ni hihihi)


6 Orang yang  tak ada dalam senarai Bloglist diatas mereka semua ekin letak dalam 
Blog INI


Ekin minta maaf kepada semua yang join segmen ekin ini jer yang mampu ekin lakukan untuk memberi perhargaan kepada yang segmen ekin... terima kasih ekin ucapkan kepada yang menjayakan segmen ekin ni... InshaAllah ada rezeki ekin  buat Giveaway pulak nanti... 

Salam Sayang Dari Cik Ash Comel hihihihi

This post have 22 komentar

avatar
Papaglamz delete February 3, 2015 at 11:18 PM

Top comenter? Mcm tak jer. Hehehe. Tq Ekin... Nnt klu ad GA kabo deh.. :p

Reply
avatar
Cik Ash delete February 3, 2015 at 11:38 PM

@Papaglamz toP comment buan januari la... cek tengok entry bawah2 tu.. apa daaaaaaaaaaaaaa

Reply
avatar
Deanna Morni delete February 3, 2015 at 11:45 PM

waahh....tahniah kepada yang tersenarai....eh..nama kita pon ada laa terselit....mekasih yerrr hehehehehe

Reply
avatar
Jari Manis delete February 4, 2015 at 7:47 AM

yeay..sis JM berada dalam list To Comment...terima kasih Ekin

Reply
avatar
Jari Manis delete February 4, 2015 at 7:50 AM

Tahniah kepada 10 blogger segmen yang bertuah tu ye

Reply
avatar
Maria Firdz delete February 4, 2015 at 7:52 AM

Tahniah buat semua yg terpilih...

Reply
avatar
Cik Ash delete February 4, 2015 at 8:38 AM

@Jari Manis sama2 kak JM.. terima kasih gak sebab akak sudi komen di blog ekin ni... :)

Reply
avatar
nayfatimahrasyid delete February 4, 2015 at 3:14 PM

tq cik Ash ;)
saya tersenarai dalam bloglist nie')

Reply
avatar
Unknown delete February 4, 2015 at 4:50 PM

Ohhhh sy bertuah !!! Terima kasih ekin ! Semoga murah rezeki awak

Reply
avatar
Anonymous delete February 5, 2015 at 1:23 PM

@Cik Ash

bhahaha xpela Kak Ekin nak masukkan situ jugak hehehe..

Reply
avatar
Anonymous delete February 5, 2015 at 1:24 PM

thank you Kak Ekin..
masuk dalam bloglist pun hadiah maaaa =)
tak semestinya kena pos pos kan..
keep up the gud work.. aceceh..

Reply
avatar
Cik Ash delete February 5, 2015 at 8:52 PM

@CT Humairah CT tOP comment setiap bulan.. hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete February 5, 2015 at 8:52 PM

@CT Humairah sama2... terima kasih ga buat CT yang banya komen blog akak.....

Reply
avatar
Hanachie delete February 7, 2015 at 1:58 PM

Assalamualaikum!

Kikiki! really? eh! mata Hana ni rabun agaknya! hohoh ThankYou cik Ash sbb pilih Hana masuk bloglist cik Ash!.*Muahhh! :D

http://cicihana.blogspot.com/

Reply
avatar
Rosmawani♥ delete April 1, 2015 at 7:23 PM

Phewitt nama sy pun ade... kikiki

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post