Thursday, February 5, 2015

author photo


Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my | Assalamualaikum... Cik Ash ada join giveaway dari pada Nile.com.my


http://www.nile.com.my/page.php?cd=96









Hai...ekin ada join giveaway dari pada Nile.com.my bersempena dengan Chinese New Year 2015 yang bakal tiba, nile.com.my yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah , Kasut , Beg , Buku , Barang Dapur , dan banyak lagi  sedang mengadakan promosi sempena Chinese New Year 2015. Untuk maklumat lanjut boleh terus klik banner di kat atas tu ya...

Ekin suka shopping kalau ekin dapat peluang shopping di nile.com.my ni.. barang yang ekin nak shopping dengan harga kurang dari RM150.. Jom kita intai2 barang yang ekin nak shopping ni



European Design Stylish Woman Handbag -RM49.21
New Long Chiffon Printed Dress -RM39.90

Haniya Long Fish Tail Chiffon Blouse- Light Purple - RM29.00

Trendy OL Woman Must have Flat-RM24.20

Multipurpose Handbag/ Wallet-RM13.90
Jumlah harga baranganRM42.91+RM39.90+RM29.00+RM24.20+RM13.90= RM149.91


                                  Klik sini jika anda nak join sama [klik]

Nak tengok result  boleh check>> di sini <<.. 
Tarikh tutup untuk tengok update blog adalah pada 15/02/2015 , 11.59 pm

p/s : Cabutan bertuah via random.org

This post have 6 komentar

avatar
Shad delete February 6, 2015 at 3:48 PM

Bestnya kalau dapat jadi antara 5 yang bertuah tu kan kak ekin. semoga kita antara 5 yang bertuah itu.. :D
aMINN..

Reply
avatar
Cik Ash delete February 7, 2015 at 9:51 AM

@sha dhirasemoga ada rezeki la nanti...yang bertuah...amin

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post