Tuesday, February 17, 2015

author photo
SeLaMaT PaGi SeMuA | Assalamualaikum... Selamat pagi semua rakan blogger-blogger ekin. 




Ekin nak mintak maaf buat masa sekarang ekin tak boleh nak blogwalking ke blog-blog rakan-rakan ekin yang ekin join Giveaway dan segmen sekarang. Disebabkan laptop suami ekin rosak di hantar repair dekat kedai. 

Tak tahu la berapa lama dekat sana sebab tidak tahu rosak apa. Harap ada yang maafkan ekin ya. Ni pun update guna handphone kecil jer boleh la tengok jalan-jalan blog sikit-sikit.

Sebenarnya Ekin rindu nak blogwalking dekat blog rakan-rakan tetapi problem sekarang. Terima kasih kepada korang yang terus singgah blog ekin walaupun ekin tak update sekarang.

This post have 9 komentar

avatar
Sayidah Napisah delete February 17, 2015 at 4:00 PM

nnt blogwalking ke blog saya eh

http://memburucintamu.blogspot.com :)

Reply
avatar
Farrah MF delete February 17, 2015 at 4:31 PM

Moga laptop cepat keluar wad. Heheh jumpa Ekin nanti. Jangan tensen-tensen k.

Reply
avatar
Farrah MF delete February 17, 2015 at 4:48 PM

Ekin dear, ekin menang GA Nile tuh! Congrats!

Reply
avatar
Cik Ash delete February 17, 2015 at 11:45 PM

Tq akak.. harap2 cpt siap.. tapi gak duitnya tggu gaji la...

Reply
avatar
Nuha delete February 23, 2015 at 6:19 PM

Hai cik ash..salam perkenalan :)

Jemput ke blog nuha ya..

Reply
avatar
Nuha delete February 25, 2015 at 11:48 PM

Moga dipermudahkan urusan merepair laptop tu..

Jemput ke blog nuha.. entry: rezeki Allah SWT

Reply
avatar
Norihanyusuf delete March 21, 2015 at 5:06 AM

Takpe. Pasni bagi dia makan ubat.heheeh

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post