Thursday, February 12, 2015

author photo


Assalamulaikum.... Ekin nak minta maaf maybe blog kurang update lepas ni sebab laptop abang ekin ada problem sikit... Tak taw la kenapa.... Ni pun try guna tablet anak saudara update hihihi... Ekin minta maaf kalau ekin tak berkunjung kat blog korang ya...  Rindu nya kat blog tak update hari ini..

This post have 13 komentar

avatar
Farrah MF delete February 13, 2015 at 7:51 AM

Ekin, sorry tau lama tak dtg jenguk ekin. Laptop meragam ye. Tak pe,..nanti laptop sihat kita jumpa lagi ye :)

Reply
avatar
Cik Ash delete February 13, 2015 at 11:43 PM

Xpe2 akak ekin ok jah ni..yup laptop meragam ni

Reply
avatar
Jari Manis delete February 14, 2015 at 1:02 AM

no hal Ekin..sis JM memahami :-)

Reply
avatar
zarul farhana delete February 14, 2015 at 10:22 AM

suruh org yg perbaik tu cepat buat.. jgn lengah2 kn..hihi
kata saya nk guna laptop saya saya nk update blog ni...kwn2 saya dok tggu2

Reply
avatar
Deanna Morni delete February 14, 2015 at 10:44 PM

ssh kan nk update blog kalau laptop prob...sy pon kdg2 mcm tu laa jugak...huhuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete February 14, 2015 at 11:45 PM

Hihihi abg yg cakap dgn tuan kedai kita duk diam sbb x pndai ckp kedah... sekali ckp keluar kelate

Reply
avatar
Cik Ash delete February 14, 2015 at 11:45 PM

Yup memang disagree sgt2... bls linen boleh sikit2

Reply
avatar
Sayidah Napisah delete February 17, 2015 at 4:01 PM

laptop meragam memang susah hehe

Reply
avatar
Bunda_nora delete March 4, 2015 at 2:30 PM

Salam ukhuwah dari BUNDA...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post