Saturday, March 21, 2015

author photo
Alhamdulilah Menang Gieaway By EkinRazalli Worth RM500 TO WIN! | Assalamulaikum... selamat pagi semua... alhamdulilah bersyukur kepada Allah s.w.t masih lagi bersiaran n update blog ni... mesti ramai rindu entri di blog ni kan... bilangan pengunjung x ramai macam selalu masuk blog ekin ni... susah nak update blog ni guna hp kecik sangat kita mata 4 huhuhu..





Ok berbalik pada apa tujuan yang ekin update awal sebab nak kongsi kegembiraan tentang kemenangan Giveaway yang ekin join sebelum ni... Alhamdulilah bersyukur ekin ada rezeki menang dapat hadiah no 1 tercatat dalam random.org hihihi... Giveaway itu ialah Giveaway ByEkinRazalli .

p/s: laptop ekin masih di dalam wad lagi ni update guna HP vs Tablet huhuhu... maaf kalau Ada kesilapan menulis biasa la kita ni Queen Of Typo encik Husband panggil hihihi...


This post have 26 komentar

avatar
Shad delete March 21, 2015 at 2:16 PM

tahniah kak ekin...
jeles tau dgn kak ekin, slalu menang ga.. hehehe...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete March 23, 2015 at 8:10 AM

fuiyoooo Kak Ekin.. peergh..
huntonglah and tahniah.. mmg rezeki =)

ps : amboi ada orang boom kiteeee hihi..

Reply
avatar
Cik Ash delete March 24, 2015 at 8:03 AM

Tq shad... nak tips dah menang boleh pm huhihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 24, 2015 at 8:04 AM

Alhamdulilah Allah bui.rezeki ko ni hihihihi... lama tak bom

Reply
avatar
Farrah MF delete March 24, 2015 at 8:16 AM

Bertuahnya tuan punya badan. Congrats, Ekin :)

Reply
avatar
Jari Manis delete March 25, 2015 at 10:03 PM

dapat blouse? bestnya...mmg LUCK betul...x rugi join segmen

Reply
avatar
Cik Ash delete March 26, 2015 at 4:18 PM

Hihihihi... hadiah maybe beralih tuan kak... kalau ekin xmuat ajak dihati nak bagi kat Ma dikelate balik bulan 4 ni inshaAllah

Reply
avatar
Cik Ash delete March 26, 2015 at 4:19 PM

Yup blouse... yup x rugi join

Reply
avatar
Deanna Morni delete March 26, 2015 at 5:03 PM

tahniahhhh...menangg yeayyy...hihihi

Reply
avatar
izzeyda delete April 2, 2015 at 5:13 PM

tahniah Ekin.. murah rezeki Ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post