Tuesday, March 24, 2015

author photo
Alhamdulilah Rezeki Hadiah Giveaway Instagram By AzfamCloset | entri ini dah lama tesimpan dalam draf ni... Alhamdulilah ekin bersyukur sangat kepada Allah s.w.t kerana ekin dimurahkan rezeki dapat hadiah join Giveaway Dari blog Cik Ash ni.. Dari fb Dan instaga instagram.. ni merupakan hadiah first time join ni teruja sangat2.




Hadiah ekin dapat ni WIDESHAWL Dan BAWAL SATIN..jimat xybeli tudung dah hihijhi... kedua-dua ekin suka warna pun lawa sangat... yang Kain Tudung BAWAL Satin tu warma hijau memang te tebal.. wideshawl ok labuh... terima kasih kepada azfamcloset di atas hadiah ni... Se!oga dimurahkan rezeki amin sesiapa yang ingin membeli BAWAL satin Dan WideShawl boleh berkunjung ke instagram @azfamcloset ataupun boleh whatsup di talian 013-2018117 


This post have 19 komentar

avatar
Farrah MF delete March 24, 2015 at 8:14 AM

Seronoknya! Bukan main lagi, Ekin....3 entri berderet menang hadiah ha...congrats, ekin :)

Reply
avatar
Norihanyusuf delete March 24, 2015 at 8:35 AM

Tahniah ekin. Murah betul rezeki ekin

Reply
avatar
Cik Ash delete March 24, 2015 at 9:29 AM

@Farrah MFkak Farah terima kasih Alhamdulilah rezeki Allah s.w.t bagi melalui hadiah... hihihihi

Reply
avatar
Myliferia delete March 24, 2015 at 2:48 PM

Wahhh, tahniah. Memeng seronok bila 1st time join dah dapat hadiah :)

Reply
avatar
Jari Manis delete March 25, 2015 at 9:59 PM

alhamdulillah rezeki..tahniah

Reply
avatar
Cik Ash delete March 26, 2015 at 4:05 PM

Hihihihi memang seronok.sgt...

Reply
avatar
Deanna Morni delete March 26, 2015 at 5:02 PM

tahniah yer...chanek warna shawl tuhhh...sukaaa hihihih

Reply
avatar
Farrah MF delete March 28, 2015 at 8:17 AM

@Cik Ash Kesimpulannya,.. (cheh,..ayat akak over!)tak yahla delete blog ;)

Reply
avatar
Cik Ash delete March 29, 2015 at 12:39 AM

Hihihihi yup warna shawl tu cantik syg pulak nk pkai

Reply
avatar
Cik Ash delete March 29, 2015 at 12:42 AM

Ok akak ku sayang ekin tak delete blog biasa bila fikiran tk mnentu sikit loni

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete March 29, 2015 at 1:36 AM

tudiaaaa Kak Ekin pun sama huntong =) alhamdulillah..

Reply
avatar
Cik Ash delete March 29, 2015 at 9:19 AM

Hihihihi... untung2 5 helai dah tudung free... ni nk dapat pulak satu abg punya blog tapi hadiah milik akak huhuhu

Reply
avatar
izzeyda delete April 2, 2015 at 5:11 PM

alhamdulillah rezeki Ekin..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post