TICKER

Saturday, March 14, 2015

Cabaran Menulis Entri Dengan Tulisan Tangan


Hai kawan-kawan blogger cik ash yang dikasihi semoga anda semua sihat hari ini... selamat pagi semua... lapor diri petang ini... harap ada yang baca entry ini nanti xpasal ekin syok sendiri tulis hahahahha.... ok.berbalik pada yang ekin share ni... ekin ada baca blog sis LekatLekitGurl ada menganjurkan satu "Cabaran Menulis Entri Dengan Tulisan Tangan".  entry dah tulis banyak hari tapi tak terpost2 pun.. susah nak letak.pic guna hp ni... 

ok jom.kita terjah tulisan tangan ekin ni... acu komen deh hihihi.... entri tulisan tangan yg lama tersimpan dalam hp baru nak share jangan marah ya... 




39 comments:

  1. Sayang Ekin jugak! mmmuuahhhhh!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Lama tak menulis tangan tu tulisan x tersusun.mana...

      Delete
  3. Boleh tah tulisan Cik Ash... boleh baca dengan jelas. Apa pun tulisan terbaik dari Cik Ash untuk semua rakan2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kamil salleh singgah blog ekin

      Delete
  4. Salam buat Cik Ash.... tulisan cantik dan boleh dibaca. Apa pun tulisannya, yang penting tidak bercelaru. Selamat maju jaya dengan blog Cik Ash.

    ReplyDelete
  5. terbaik!
    aida x sempat nak join...
    ksibukan d tahap maksima!!!

    ReplyDelete
  6. semangat gitu cik ash tulis..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihii... syok tngok tulis guna tangan ni

      Delete
  7. sayang jugak.. nah *flying kiss*
    amboi cabaran tulis tangan eh.. bestnye cabaran ni.. aahahah adus tulisan CT dak cantik cem mane...

    ReplyDelete
  8. comelnya tulisan macam baby.. apapun thanks sudi sahut cabaran ni yer.. kenapa tak tinggalkan link kat entri cabaran menulis entri dengan tulisan tangan tu.. saya nak compile semua peserta dalam satu entri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis... alamak tertinggal nk letak link.. nti saya ambik semula huhuhuhu

      Delete
  9. Salam. hee chomella tulisan tangan itu.

    ReplyDelete
  10. cantik tulisan tangan akak. Biasa perempuan punya tulisan tangan memang cantik. Tulisan lelaki je macam cakar ayam T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulisan bila rajin comel la... time mlas bersambung2

      Delete
  11. Muahhh untuk ekin jugak. Boleh baca dengan jelas dan kemas. Saya bagi 5 bintang. Hehehe

    ReplyDelete
  12. Macam menarik jer cabaran ni.. Nak cuba... Try.. Test.. La cm ni.. Hehee

    ReplyDelete
  13. ayu xdan lagi nak update entry ni tauu
    heheheheh alahaii keciknye tulisan
    tak bbape nak nmpk la kak

    ReplyDelete