Saturday, March 14, 2015

author photo
Cabaran Menulis Entri Dengan Tulisan Tangan | Assalamualaikum...Hai kawan-kawan blogger Cik Ash yang dikasihi semoga korang semua sihat hari ini...selamat pagi semua...lapor diri petang ini...harap ada yang baca entri ini tak. Nanti tak pasal-pasal Cik Ash syok sendiri tulis entri ni hahaha...Ok berbalik pada yang Cik Ash kongsi ni... Cik Ash ada baca blog sis  LekatLekitGurl ada menganjurkan satu "Cabaran Menulis Entri Dengan Tulisan Tangan".  entry dah tulis banyak hari tapi tak terpost2 pun.. susah nak letak.pic guna handphone ni... \

cabaran


Segmen dia pun mudah jom la join ya. ok jom.kita terjah tulisan tangan Cik Ash ni... tolong berikan komen dekat bawah dengan tulisan Cik Ash ni hihihi.... entri tulisan tangan yg lama tersimpan dalam hp baru nak share jangan marah ya... 




This post have 39 komentar

avatar
Farrah MF delete March 14, 2015 at 4:33 PM

Sayang Ekin jugak! mmmuuahhhhh!

Reply
avatar
SukaSedap MY delete March 14, 2015 at 5:39 PM

ok je boleh la paham . hehee

Reply
avatar
Cik Ash delete March 14, 2015 at 6:04 PM

Lama tak menulis tangan tu tulisan x tersusun.mana...

Reply
avatar
Cik Ash delete March 14, 2015 at 6:05 PM

Hihihihi.... biasa2 jah tulisan tu

Reply
avatar
Cik Ash delete March 14, 2015 at 6:05 PM

Hihihihi jom.la join parihhh

Reply
avatar
KamilSalleh delete March 15, 2015 at 7:04 AM

Boleh tah tulisan Cik Ash... boleh baca dengan jelas. Apa pun tulisan terbaik dari Cik Ash untuk semua rakan2.

Reply
avatar
sensasi2020 delete March 15, 2015 at 7:08 AM

Salam buat Cik Ash.... tulisan cantik dan boleh dibaca. Apa pun tulisannya, yang penting tidak bercelaru. Selamat maju jaya dengan blog Cik Ash.

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 15, 2015 at 8:11 AM

terbaik!
aida x sempat nak join...
ksibukan d tahap maksima!!!

Reply
avatar
Cik Ash delete March 15, 2015 at 11:08 AM

Terima kasih kamil salleh singgah blog ekin

Reply
avatar
sufi delete March 15, 2015 at 4:55 PM

semangat gitu cik ash tulis..hihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 15, 2015 at 5:06 PM

Hihihihi... bila2 masa leh join kak aida

Reply
avatar
Cik Ash delete March 15, 2015 at 7:02 PM

Hihihihii... syok tngok tulis guna tangan ni

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete March 16, 2015 at 9:16 PM

sayang jugak.. nah *flying kiss*
amboi cabaran tulis tangan eh.. bestnye cabaran ni.. aahahah adus tulisan CT dak cantik cem mane...

Reply
avatar
suria lekatlekit delete March 17, 2015 at 2:43 PM

comelnya tulisan macam baby.. apapun thanks sudi sahut cabaran ni yer.. kenapa tak tinggalkan link kat entri cabaran menulis entri dengan tulisan tangan tu.. saya nak compile semua peserta dalam satu entri

Reply
avatar
Wak Lat delete March 17, 2015 at 3:45 PM

Salam. hee chomella tulisan tangan itu.

Reply
avatar
Cik Ash delete March 17, 2015 at 11:57 PM

Tq sis... alamak tertinggal nk letak link.. nti saya ambik semula huhuhuhu

Reply
avatar
Jari Manis delete March 19, 2015 at 1:09 PM

datang BW...x de citer baru

Reply
avatar
Shad delete March 19, 2015 at 2:34 PM

We lap you too kak ekin.. :D

Reply
avatar
Nurhaziq Abdul Hafiz delete March 19, 2015 at 7:02 PM

cantik tulisan tangan akak. Biasa perempuan punya tulisan tangan memang cantik. Tulisan lelaki je macam cakar ayam T_T

Reply
avatar
Cik Ash delete March 20, 2015 at 10:24 AM

Hihihihihi...omey bila rajin...

Reply
avatar
Norihanyusuf delete March 21, 2015 at 5:00 AM

Muahhh untuk ekin jugak. Boleh baca dengan jelas dan kemas. Saya bagi 5 bintang. Hehehe

Reply
avatar
Papaglamz delete March 21, 2015 at 12:19 PM

Macam menarik jer cabaran ni.. Nak cuba... Try.. Test.. La cm ni.. Hehee

Reply
avatar
Unknown delete March 24, 2015 at 8:06 AM

ayu xdan lagi nak update entry ni tauu
heheheheh alahaii keciknye tulisan
tak bbape nak nmpk la kak

Reply
avatar
Cik Ash delete March 30, 2015 at 11:02 PM

Wsalam hihihi... biasa jah tulisan tu

Reply
avatar
Cik Ash delete March 30, 2015 at 11:05 PM

Tulisan bila rajin comel la... time mlas bersambung2

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post