Wednesday, March 4, 2015

author photo


Hai reader blog Cik ash.... update Kali kedua untuk hari INI.. ni pun guna HP hihihi taip2 Dari pagi lagi petang baru post Susah la guna HP ni... nak letak picture kemain susah la... OK berbalik pada apa yang ekin nak share berkenaan hadiah Ekin menang GA Simple Shad... Alhamdulilah no bertuah ekin join GA ialah   #31. memang tak sangka menang GA ni.. 2 kali sangat teruja dapat powerbank ni... orang yang paling happy dapat abang la dia beria-ia nak beli powerbank sebelum ni... ekin tak sempat nak update pasal kemenangan GA ni sebelum ni... Sesiapa yang nak tengok keputusan bole lah tengok di blog shad keputusan GA ni....
Senarai Pemenang GA Simple Shad by



This post have 20 komentar

avatar
Unknown delete March 5, 2015 at 1:24 PM

tahniah kak ekin
alhmdullilah
best tuuuu

Reply
avatar
drshikinzainal @ ekin delete March 5, 2015 at 4:44 PM

Memang saya pun excited kalau dapat hadiah powerbank. Neway tahniah tau.
* Pakai Sony Experia Z1 senang update blog.

Reply
avatar
Jari Manis delete March 7, 2015 at 7:18 AM

Ekin..Tahniah..dapat powerbank tu...mmg bertuah!!

Reply
avatar
Farrah MF delete March 8, 2015 at 11:35 PM

Wahhhh! Tahniah, ekin! Murah bebenor rezeki ekin :)

Reply
avatar
Jari Manis delete March 9, 2015 at 1:40 PM

tahniah Ekin..power beng tu

Reply
avatar
Shad delete March 10, 2015 at 2:48 PM

bestnya... hehheehe :D
Rezeki akak.. :D
random.org telah memilih no.31 sebagai nombor paling bertuah.. :D

Reply
avatar
Norihanyusuf delete March 21, 2015 at 5:03 AM

Tahniah ekin.
Murah betul rezeki ekin ni

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 7:14 AM

Tu la teruja sangat ni... xdapat nak beli hp baru huhuhuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 7:22 AM

Terima kasih kak farah: )

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 7:23 AM

Alhamdulilah en random.org baik hati memilih akak hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 7:23 AM

Terima kasih kak. Hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post