Sunday, March 29, 2015

Haruskah delete blog ini

27 comments:

  1. kenapa? nanti x leh lagi sis JM bertandang ke sini

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. entah rasa mcm ada yg dengki dgn blog ni...

      Delete
  3. Replies
    1. Biasa.. Kalau di awal usia kehamilan memang macam tu.. Hahahah.. Moody jerk...

      Delete
    2. Dop mengandung la... sensitif bab ngandung huhuhu

      Delete
  4. bawak bertenang Ekin...sabar ye..kalau delete blog tu x leh lagi kita nk senda gurau di alama maya nih...x de lagi org sis JM nk usik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah kak JM ekin sabar... taip kemalrin fikiran bercelaru sikit... mcm2 fikir huhuhu....

      Delete
  5. Aikkk?! Apa pasal? Dah tu,..akak nak bergurau senda ngan sapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde pape kak sejak mejak fikiran xbetul hahaha

      Delete
  6. eeeeyh jangan begitu dong.. hihi..
    kalau Kak Ekin tngk blog CT sebelum semua entry jadi draft.. ada ketika mmg CT hilang berbulan2.. biasalah tu kak.. no no dont quit..

    ReplyDelete
  7. Akak entri yang lama tu jadi xleh buka... tu try simpan dalam draf semula la nati

    ReplyDelete
  8. Biasa la tu..poh pun kekadang gtu.. tp kku mood merundum..biarkan je blog tu.. kikiki.. ade mood update balik..kikiki

    ReplyDelete
  9. jangan laa didelete blog nih.. baru nak jengah2 dah nak delete.. huhuhu..

    ReplyDelete
  10. @izzeydasis eyda xjadi delete dah... aritu tulis mood kurang sikit..

    ReplyDelete
  11. @Jari Maniskak hihihi dah tukar rasa saying pulak nak delete.,

    ReplyDelete
  12. ngapo pulak ekin oiii
    baru nak beramah mesra nak delete plak

    ReplyDelete