Friday, March 20, 2015

author photo


Assalamulaikum.... maaf lama tak update blog ni ni ekin join GA giveaway sebab syarat dia pun senang just follow blog... guna TABLET update susah sikit nak follow IG,Fb,Twitter....Jom support Giveaway Ummialyanas pemenang akan di pilih secara manual dan di bawah senarai hadiah bakal pemenang terima

1. Sehelai Tudung AJ -Green Lable (Redstar)
2. Sehelai Tudung AJ-White Lable (Cherry Croissant)
3. Sehelai Tudung AJ- White Lable (White Daisy)
4. 2 helai Shawl (Both Chiffon)

sesiapa yang ingin klik banner di atas ataupun klik nama link ummialyanas ya..


This post have 21 komentar

avatar
Farrah MF delete March 20, 2015 at 8:15 PM

Wah, semangat join segmn dan GA, ekin! Laptop dah keluar wad ke?

Reply
avatar
Farrah MF delete March 20, 2015 at 8:16 PM

Moga ada rezeki ekin ye...tudung AJ tu :)

Reply
avatar
Shad delete March 20, 2015 at 10:19 PM

Selamat bergiveaway kak ekin..
ps: semoga lappy cepat sihat, dan kak ekin bleh update belog dan mengebom dengan jayanya pas ni..

Reply
avatar
Cik Ash delete March 20, 2015 at 10:53 PM This comment has been removed by the author. Reply
avatar
Cik Ash delete March 20, 2015 at 10:55 PM

@Farrah MFharap Ada rezeki la teringin ni berAdijuma ni.. hihihihi...

Reply
avatar
Cik Ash delete March 20, 2015 at 10:59 PM

@sha dhira tq shad... mengebom dah sikit guna Cik HP ni hihihi...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete March 23, 2015 at 8:11 AM

hadiah simple tapi menggoda ehehe..
gud luck =) CT join gak.. moga ada rezeki..

Reply
avatar
Unknown delete March 24, 2015 at 8:05 AM

gud luck kak
sempat lagi nak join nie
hehehehe

Reply
avatar
Jari Manis delete March 25, 2015 at 10:07 PM

hadiah sgt menarik..good luck ekin

Reply
avatar
Cik Ash delete March 26, 2015 at 4:02 PM

Adijuma tu hihihi.. harap ada rezeki gak nanti

Reply
avatar
ummialyaanas delete March 31, 2015 at 9:55 AM

assalam..
sy dah announce pemenang ya..jemput singgah blog :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post