Wednesday, March 4, 2015

author photo
Pengomen Popular Februari 2015 Blog Cik Ash | Assalamualaikum, Hai rakan-rakan selamat pagi... Kini tiba keputuasan senarai calon top 10 pengomen popular Februari 2015 di blog Cik Ash.
 

 Cik Ash minta maaf sebab lama tak update blog ni, laptop masih di kedai lagi, 3 minggu dah tanpa laptop ni pun taip pinjam tablet mok. hihihi. Segan nak pinjam selalu. 

Ok la dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog Cik Ash, entri pertama pembuka bulan Mac 2015 ni, Cik Ash ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog Cik Ash ni. 

Semoga anda semua teruskan memberi komen di blog Cik Ash ini, jangan la segan ya, Kesemua pengomen ni automatik akan masuk dalam bloglist di blog Cik Ash.Kat bawah ni senarai blog top comment terbaik bulan Februari 2015 jom kita terjah blog mereka yang bertuah ni.. 

This post have 17 komentar

avatar
Jari Manis delete March 4, 2015 at 1:53 PM

eh..bulan ni sis JM masuk list hee...sama-sama

Reply
avatar
Cik Ash delete March 4, 2015 at 3:34 PM

Hihihihi ha ah bulan sis ada dlm list

Reply
avatar
Unknown delete March 5, 2015 at 1:41 PM

tahniah pade yg perajin tuuu
ayu xdan nk merajinkan diri kak ekin
mane yg smpt je ayu tglkan jejak
kalu x tgk 2 gitu jeee

Reply
avatar
Cik Ash delete March 5, 2015 at 2:47 PM

@hidayu ayumie sama la ayu kak ekin mana yang sempat jah

Reply
avatar
drshikinzainal @ ekin delete March 5, 2015 at 4:45 PM

Seronoknya nama saya ada kat sane tuuuu...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete March 7, 2015 at 5:47 AM

ehehehe ada nama kite lah.. maaf lah CT jarang jenguk sini.. blog ada masalah jadi mood pun kelaut sikit..
thank yooou =D

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete March 7, 2015 at 1:32 PM

Mereka mmg pakar bom tangan... Hi hi hi...

Reply
avatar
Farrah MF delete March 8, 2015 at 11:33 PM

Akak rasa2 akak failed bab blogwalking bulan lepas. Semua mende tak sempat. Rupa2nya sempat juga tinggal sepotong dua komen kat sini :)

Reply
avatar
Farrah MF delete March 8, 2015 at 11:34 PM

Lamanya laptop ekin masuk wad...

Reply
avatar
Shad delete March 10, 2015 at 2:49 PM

Lalalala.. ada lagi nama kite.. hehehe..
Semoga lappy k.ekin cepat pulih.. aminn.. hehe :D

Reply
avatar
Cik Ash delete March 10, 2015 at 10:42 PM

Nama kak shikin semua blog ada kak sporting sangat hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 10, 2015 at 10:44 PM

Its ok CT... akak pun nk update terhad laptop x siap llagi kan... nk jejalan blog pun xde mood guna hp or tablet...

Reply
avatar
Cik Ash delete March 10, 2015 at 10:45 PM

SS pun pakar bom tangan gak hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 10, 2015 at 10:46 PM

Biasa kak laptop lama 8tahun abg punya tu... barang dlm susaah sikit nk order kebetulan masa htr raya cina pulak tu... lama la...

Reply
avatar
Cik Ash delete March 10, 2015 at 10:47 PM

Tu la nama shad ada jah ni... akak jah yg jarang .blog shad

Reply
avatar
Norihanyusuf delete March 21, 2015 at 5:04 AM

Tahniah semua. Kita tak rajin huhuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 7:26 AM

Sis pun time mengebom banyak gak tu.hihihiho

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post