Wednesday, March 11, 2015

author photo
Review Shopping Barang Menang Baucer RM150 Nile.com.my | Assalamualaikum...Mesti ramai berteka teki dengan post Wordless Wednesday #14 kan hihihi...

Alhamdulilah rezeki ekin menang Giveaway di Nile.com.my dapat baucer RM150 ni post yang ekin tulis kemenangan itu jom usha di SINI. Barang ekin order pada 3/3/2015 aritu guna tablet ni akhirnya sampai pada hari isnin 9.3.2015... Maaf agak lambat ekin kongsi barang yang shopping INI...hihihi...  biasa la update guna tablet susah sikit nak letak pic.. asyik tersimpan dalam draf jah ni...Dan di bawah ni hasilnya barang yang ekin beli... sangat teruja dapat beli kat nile.com.my ni... nanti buat lagi contest inshaAllah Ada rezeki tertulis milik ekin Alhamdulilah.. 6 barang kesemuanya ekin shopping .. 4 ekin punya 2 barang lagi untuk suami ekin tersayang.. hihihi... jangan jeles taw hihihihihi


Jom kita usha barang ya


Handbag Design European Stylish

Shawl Baby Pink

Sunglass
Korea Stylish Waist Bag Outdoor Sports
Haniya Long Fish Tail Chiffon Blouse Rose


Flat Sandals Shoes

This post have 34 komentar

avatar
Deanna Morni delete March 12, 2015 at 5:42 PM

waahh...tahniahhhh...bestnyeee dapat shopping heheheh

Reply
avatar
Cik Ash delete March 13, 2015 at 7:24 AM

Kak eyda memey sangat tu yg beli hihihi...

Reply
avatar
Cik Ash delete March 13, 2015 at 7:25 AM

Terima kasih sis deanna... ha ah best sangat hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 13, 2015 at 7:26 AM

Tu la mata ni asyik berkenan pink hihihi...

Reply
avatar
Farrah MF delete March 14, 2015 at 4:35 PM

@Jari Manis Saya berkenan dgn handbag tu, Sis :)

Reply
avatar
Maria Firdz delete March 14, 2015 at 4:50 PM

tahniah.. mesti rmbng mata nk pilih ..

Reply
avatar
Farrah MF delete March 14, 2015 at 5:05 PM

Bestnya shopping! Tahniah, Ekin!

Reply
avatar
Cik Ash delete March 14, 2015 at 5:52 PM

Hihihihi... yang penting barang abang senyum ke pipi dia dapat gak...

Reply
avatar
Cik Ash delete March 14, 2015 at 5:53 PM

Ambik dalam gambar nak pijam deq hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 14, 2015 at 5:56 PM

Kak FaRah... first time beli hangbag on9 ni... puas hati citarasa ekin bag luas alik dalam boleh tak semua barang hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 14, 2015 at 5:57 PM

Kak maria... memang rambang mata nak pilih rasaW semua nak.beli hihihhi

Reply
avatar
Cik Ash delete March 14, 2015 at 5:59 PM

Hihihihi.... best akak rezeki shopping jimat duit nk beli hangbag... yg hantaran nikah pun baru lagi beli yg lain... yg nikah mahaal sikit kna simpan

Reply
avatar
adianiez AIDA delete March 15, 2015 at 8:13 AM

wah. best nyer...
byk tu brg yg di shopping kan...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete March 16, 2015 at 9:19 PM

tudia rezeki kalau nak mai.. ehehe..
suka kasut tu.. and sunglass.. boleh posing lepas ni..

Reply
avatar
Shad delete March 19, 2015 at 2:31 PM

ada bentuk love lahh.. :D

Reply
avatar
Nurhaziq Abdul Hafiz delete March 19, 2015 at 7:04 PM

Fuhhhh...shopping sakan Kak ekin. hahaha

Reply
avatar
Norihanyusuf delete March 21, 2015 at 5:01 AM

Tahniah ekin. Bestnya shopping dengan percumanya.

Reply
avatar
Cik Ash delete March 21, 2015 at 12:39 PM

Hihihi tu la iklan tayang kasut terus jth cinta nk

Reply
avatar
Cik Ash delete March 21, 2015 at 12:39 PM

Hhihihi syok dapat shopping

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 7:08 AM

Ha ah best sangat... hihihihi

Reply
avatar
Sha Mohamed delete June 17, 2016 at 3:53 PM

Beg tu lawa... Shawl tu.. pergh!! Ayu..

Reply
avatar
Cik Ash delete June 22, 2016 at 11:19 AM

shawl paling lawa... beg ekin dah rosak zip hahahhaha setahun guna berbaloi la

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post