Monday, April 27, 2015

author photo

Assalamulaikum.. hai reader blog Cik ash.... maaf 5 hari ekin sepi Dari blogwalking blog korang ya... ekin mengalami tenet problem tak boleh nak connect internet biasa la TM kan mesti ada masalah la tu..  boring yang amat tak ada internet ni nak usha resepi baru tak dapat la, nak tengok n jalan2 blog korang pun tak boleh... ada tv pun banyak cerita best tapi ekin tak nak la menggangu nak mentua nak tengok cerita dia... so ekin layan jah cerita yang dia tengok astro WarNa febretnya rancangan Lawak hihihi.. kalau ada anak saudara ni diaorg layan kartun...  abang pulak keje balik keje pukul 8.30 baru sampai.. makan malam dalam pukul  9... lewat makan malam..

so internet dah OK ekin akan bayar aktiviti mengebom blog singgah hendap jah ni.. tapi nampak gaya kena buat list senarai ni ramai pulak permintaan nk suruh bom blog ni.. hahaha.... 5 hari tak on9 komen blog 44 komen di bom boleh mamafarhanah dan ramai lagi... whatsup 500noti hang hp... Facebook pulak 100 noti.. jenuh nk membukan baca hahaha...

This post have 18 komentar

avatar
Scdha Sein (SS) delete April 27, 2015 at 3:17 PM

Laaaa ciannya.... Problem gapo mek???

Reply
avatar
izzeyda delete April 27, 2015 at 4:27 PM

seksanya kalau tak ada internet.. nak berblog pun tak boleh, inikan plak nak mengebom.. huhuhu..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 28, 2015 at 8:21 AM

Tm kata bil lebih limit kredit... sebulan jah xbyr tu...

Reply
avatar
Cik Ash delete April 28, 2015 at 8:22 AM

Memang seksa sangat nak bom blog xdapat

Reply
avatar
Cik Ash delete April 28, 2015 at 8:22 AM

Hihihihi... ha ah sunyi n ramai yg rindu nanti hahahah

Reply
avatar
Cik Ash delete April 28, 2015 at 8:23 AM

Hahahaaaa nuklear meletup la rumah org nanti

Reply
avatar
Cik Mimie delete April 28, 2015 at 2:29 PM

Patutlah xnampak Kak Ekin berlegar-legar di blog Cik Mimie :)

Reply
avatar
Jari Manis delete April 28, 2015 at 9:22 PM

hari ni Ekin BOM blog sis JM...mesti line dah ok kan

Reply
avatar
Cik Ash delete April 28, 2015 at 10:01 PM

Ha ah tu yg tak bom lagi tu... tunggu taw ketibaan kak ekin.nanti hihuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete April 28, 2015 at 10:02 PM

Line dah ok la akak p bayar bil yng sebulan xbayar tu hhuhu... lewat bayar sbb balik kelantan aritu kan

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete April 29, 2015 at 6:12 PM

SS pon kena bommm... Betul2 gian ni Cik Ash.. Ha Ha Ha..

Reply
avatar
Unknown delete April 29, 2015 at 9:06 PM

nanti bila ada intenet pasti meleltop kebaboo..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 29, 2015 at 9:48 PM

Hahahahaha lepas geram la p bom SS

Reply
avatar
Farrah MF delete April 30, 2015 at 10:03 AM

Ohhh, ini entri sebelum ekin bom blog akak :)

Reply
avatar
Cik Ash delete April 30, 2015 at 11:47 AM

Hahahaaaa...yer la.akak... blog mana kena bom.maaf la.ya

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 30, 2015 at 9:20 PM

tenet kalo problem mmg seksa.. tpi CT last week demam.. x dan blogwalking jugak.. huhu..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post