Thursday, April 2, 2015

author photo
Alhamdulilah Menang  GIVEAWAY by Ummialyaanas | Assalamulaikum... alhamdulilah bersyukur blog Cik Ash tersenarai memenangi giveaway Dari blog Ummialyaanas..






tak sangka bertuah dapat Tudung AidiJuma White Label Cherry tu..  no bertuah untuk giveaway ni no 45...  Tak sabar nak tunggu Tudung ni sampai boleh la bergaya balik Kelantan nanti hihihi... nampak muda nanti pakai Tudung ni

Terima kasih kepada kak Ummialyaanas diatas hadiah tudung yang sangat comel lepas ni boleh la beraidijuma la hihihi... seseiapa yang telah join giveaway ini jom pergi terjah keputusan pemenang ni mama taw anda salah seorang yang bertuah.



This post have 20 komentar

avatar
Cik Ash delete April 2, 2015 at 1:07 PM

Adesas tersalah alih komen kak JM xnampak pape guna hp kecik gini la... rasa sayang la bagi tudung ni kat kak JM. Hihihi

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 2, 2015 at 3:38 PM

kan da cakap.. Kak Ekin kalau join segmen mesti dapat punya.. hahaha.. tahniah2.. nnt da pakai jangan lupa hapdet..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2015 at 7:04 PM

CT cakap bila tu... ada gak kak ekin join xdapat tu... hihihi... last2 join GA. Tu la sapa ada yang tnya apa tips menang jah ni

Reply
avatar
Shad delete April 3, 2015 at 11:49 PM

Congratulation kakak.. :D

Reply
avatar
Sufi delete April 4, 2015 at 12:30 PM

Untungnya cik ash..murah rezeki

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 5, 2015 at 10:30 AM

tahniah ekin
lepas ni bergaya sakan la

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post