Friday, April 17, 2015

author photo



Assalamulaikum...hai reader blog Cik Ash.. entri ini tersimpan dalam draf sebelum ekin balik kelantan lagi nak post tak ingat sokmo...Jom join Giveaway By Kameq Deanna ini.. banyak hadiah yang bakal anda miliki jikalau ada rezeki nanti..

Sesiapa yang ingin join giveaway ini boleh klik banner di atas ataupun boleh klik SINI.


                  Tarikh Tamat : 15 Mei 2015







This post have 12 komentar

avatar
Siti Yang Menaip delete April 18, 2015 at 7:34 PM

memang rajin sungguh Kak Ekin..
gud luck =)

Reply
avatar
Cik Ash delete April 20, 2015 at 8:29 PM

Join nak suruh blog xsunyi

Reply
avatar
Amelia delete April 20, 2015 at 10:21 PM

rasanya macam dah join. hahahhaa... banyak GA akak join ye.. rajin betul. ^^

Reply
avatar
Deanna Morni delete April 24, 2015 at 11:47 PM

Mekasih la coz sudi join GA sy yg xseberapa ni heheheh

Reply
avatar
nurul aqidah azahar delete April 28, 2015 at 12:17 AM

salam..singgah cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

Reply
avatar
Nor Ain Rusli delete May 12, 2015 at 4:53 PM

Good luck.
Singgah dari GA yang sama dn follow sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/giveaway-by-kameq-deanna.html

Reply
avatar
Hani Rahman delete May 15, 2015 at 10:01 PM

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post