Friday, April 3, 2015

author photo
Review Barang Menang  Gieaway By EkinRazalli Worth RM500 TO WIN! | hai selamat petang...hari lambat bersiaran la pulak... hari ini ekin tak berapa sihat sangat kepala pusing sikit... OK berbalik pada apa yang ekin nak share ni berkenaan dengan hadiah ekin  Menang  Gieaway By EkinRazalli Worth RM500 TO WIN! ekin ada update sebelum ni kemenangannya man boleh terjah SINI ya.. 







Pic di atas tu la baju bloush yang ekin menang tetapi sayang baju tak muat dengan ekin sebab saiz L la huhhu.... jadi mungkin baju akan ekin hadiah buat Ma tersayang dikelantan la... kongsikan kemenangan dengan insan paling berharga yang membesarman ekin dari kecik sampai ekin besar hihihi.... muahhhh rindu ma n aboh sangat2 tak sabar nak balik kelantan jumaat depan... semoga dipermudahkan perjalanan ekin nak balik kelantan nanti... 


sekian terima kasih .... 


This post have 20 komentar

avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 6:08 PM

Simple pun xpe janji dapat hadiah free... hihihi

Reply
avatar
Jari Manis delete April 3, 2015 at 7:17 PM

size L x muat..kenapa x pos ke sis JM je heheeh..apa2 pun tahniah

Reply
avatar
Nurhaziq Abdul Hafiz delete April 3, 2015 at 7:26 PM

baiknya hati akak kongsi hadiah dengan mak. hehe

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 11:19 PM

Xde alamat sis JM hihihi nak pos mcm ner

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 11:20 PM

MNH ni jah yg mampu akak kongsi kegembiraan akak dgn hadiah akak menang... :)

Reply
avatar
Shad delete April 3, 2015 at 11:45 PM

Tahniah kak ekin.. hehehe :D

Reply
avatar
Farrah MF delete April 4, 2015 at 4:43 AM

Tahniah, Ekin. Tak pe,..tak muat leh pass kat ahli keluarga yg lain. Tu sis JM kat Putrajaya dah menunggu :)

Reply
avatar
Sufi delete April 4, 2015 at 12:29 PM

Tahniah..seronoknya mak dapat hadiah baju baru

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 5, 2015 at 10:28 AM

tahniah ekin
kalau akak dapat pun memang tak muat, hehehe

Reply
avatar
izzeyda delete April 6, 2015 at 12:29 PM

laa tak muat ke.. nasib laa boleh bagi kat Ma..

Reply
avatar
Cik Ash delete April 6, 2015 at 11:21 PM

Terima kasih kak farah... hihihi... kalau kak farah cakap awal kan senang ekin kat kak JM hahahajahaa

Reply
avatar
Cik Ash delete April 6, 2015 at 11:22 PM

Terima kasih... ma memang teruja dapat barang free... ekin dah bgitaw dia...

Reply
avatar
Cik Ash delete April 6, 2015 at 11:23 PM

Terima kak Ann... tu la saiz L tu yg xmuat... kita pakai saiz XXL huhuuu

Reply
avatar
Cik Ash delete April 6, 2015 at 11:24 PM

Ha ah kak eyda xmuat... mujur ma kecik harap dia pun muat hihuhu

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 11, 2015 at 10:38 PM

takpeee kasi orang lain.. rezeki hihi.. nnt dpt menang hadiah lain pulak =D

Reply
avatar
Cik Mimie delete April 20, 2015 at 1:42 PM

Tahniah :) orang kata kalau kita kongsi rezeki yang kita ada..InsyaAllah, Allah akan gandakan rezeki kita lagi :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post