Thursday, April 16, 2015

Review Hadiah Kongsi & Menang Hijabista Syampu

Review Hadiah  Kongsi & Menang Hijabista Syampu | Assalamualaikum... Hai rakan-rakan blog Cik Ash ni. terlambat sikit nak review barang yang Cik Ash post di entri Wordless Wednesday #15 ni...Hadiah yang Cik Ash dapat ni adalah sample syampu keluaran Hijabista.



Cik Ash ada join contest hijabista di facebook kongsi dan menang, Cik Ash cuba-cuba la nasib join mana la tahu salah seorang pemenang ke nanti. Tak sangka rezeki memihak kepada Cik Ash merupakan pemenang di antara 25 orang yang bertuah pada minggu pertama. Peraduan contest ini berlangsung hingga minggu ke 4. Nak tahu detail  mengenai produk ini boleh la ke Facebook Hijabista.
 




Ok la korang itu jer Cik Ash nak kongsi hadiah kemenangan join contest jer pun. Nanti akan ada entri lain barang yang kedua Cik Ash dapat. Jumpa lagi nanti di entri yang lain.

    14 comments:

    1. assalam..

      wana datang sini balas kunjungan dan follow sini..selamat kenalan ^_^

      ReplyDelete
    2. thanx jenguk blog wana dan drop komen yang kebabom..hehe..wana sangat hargainya..

      ReplyDelete
    3. reveiw yang sangat menarik..macam best syampu ni kan..

      ReplyDelete
    4. tak pernah dengar shampoo ni..
      tunggu Kak Ekin review la..

      ReplyDelete
      Replies
      1. Kak ekin xpwrnah dgr... guna dah sesuai utk kelumumur ok... tapi xsesuai dgn.rambut kak ekin hihihi rambut cik maggie kan

        Delete
    5. macam menarik je... nak terjah la facebook Hijabista tu.. :D

      ReplyDelete
    6. dapat lagi...bestnya...kalau xnk boleh pos ke sis JM eh

      ReplyDelete