Thursday, April 16, 2015

author photo
Review Hadiah  Kongsi & Menang Hijabista Syampu | Assalamualaikum... Hai rakan-rakan blog Cik Ash ni. terlambat sikit nak review barang yang Cik Ash post di entri Wordless Wednesday #15 ni...Hadiah yang Cik Ash dapat ni adalah sample syampu keluaran Hijabista.



Cik Ash ada join contest hijabista di facebook kongsi dan menang, Cik Ash cuba-cuba la nasib join mana la tahu salah seorang pemenang ke nanti. Tak sangka rezeki memihak kepada Cik Ash merupakan pemenang di antara 25 orang yang bertuah pada minggu pertama. Peraduan contest ini berlangsung hingga minggu ke 4. Nak tahu detail  mengenai produk ini boleh la ke Facebook Hijabista.
 




Ok la korang itu jer Cik Ash nak kongsi hadiah kemenangan join contest jer pun. Nanti akan ada entri lain barang yang kedua Cik Ash dapat. Jumpa lagi nanti di entri yang lain.

    This post have 14 komentar

    avatar
    Sweet red cherry delete April 17, 2015 at 10:17 PM

    assalam..

    wana datang sini balas kunjungan dan follow sini..selamat kenalan ^_^

    Reply
    avatar
    Sweet red cherry delete April 17, 2015 at 10:18 PM

    thanx jenguk blog wana dan drop komen yang kebabom..hehe..wana sangat hargainya..

    Reply
    avatar
    Sweet red cherry delete April 17, 2015 at 10:19 PM

    reveiw yang sangat menarik..macam best syampu ni kan..

    Reply
    avatar
    Siti Yang Menaip delete April 18, 2015 at 7:37 PM

    tak pernah dengar shampoo ni..
    tunggu Kak Ekin review la..

    Reply
    avatar
    Cik Ash delete April 18, 2015 at 9:29 PM

    Kak ekin xpwrnah dgr... guna dah sesuai utk kelumumur ok... tapi xsesuai dgn.rambut kak ekin hihihi rambut cik maggie kan

    Reply
    avatar
    Cik Mimie delete April 20, 2015 at 2:19 PM

    Tahniah Kak Ekin..bestnye :)

    Reply
    avatar
    Amelia delete April 20, 2015 at 10:48 PM

    macam menarik je... nak terjah la facebook Hijabista tu.. :D

    Reply
    avatar
    Jari Manis delete April 28, 2015 at 10:04 PM

    dapat lagi...bestnya...kalau xnk boleh pos ke sis JM eh

    Reply

    ash.rie8506@gmail.com

    EmoticonEmoticon

    Next article Next Post
    Previous article Previous Post