Wednesday, April 1, 2015

author photo


Assalamulaikum dan selamat pagi semua hari dah bulan April kan.sekejap rasa dah masuk bulan 4.. OK bermula hari negara Malaysia  perlaksanaan GST 6% cukai dalam setiap  barang.. yang ekin taw ada barang tak kena GST ni.. so lepas ni kita haruslah kea berjimat cermat untuk shopping barang...

Eh lupa ekin semalam kecoh macam2 treding GST yang dishare setiap orang di Facebook , What'sup dan lain-lain..  kat bawah ni ada sebahagian yang ekin ambik dari group whatsup siapa la punya keje... kreatif yang membuatnya kan.. jom kita usha gambar berkenaan..

o


This post have 16 komentar

avatar
Scdha Sein (SS) delete April 1, 2015 at 8:58 AM

alo alo alo bucuk Najib... He He He....

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 2, 2015 at 3:45 PM

hahaha macam2 la idea orang ni semua.. selamat la berjimat cermat mengharungi kehidupan di negara kita =)

Reply
avatar
izzeyda delete April 2, 2015 at 5:06 PM

selamat datang GST.. huhuhu..

Reply
avatar
Shad delete April 3, 2015 at 11:56 PM

selamat masuk bulan GST..
harga barang daaa naaikkk.. mmg kena bejimat-cermat, tapi nak wat cane ek, shad ni jenis yang pantang tengok benda2 comel, mesti rasa nak beli je.. alahai..

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 5, 2015 at 10:34 AM

malas nak pikir pasal GST ni
nak atau tak kita kena hadap jugak

Reply
avatar
Cik Ash delete April 5, 2015 at 3:49 PM

Yup memang barang dah naik akak tadi p service kereta dah ada GST gak

Reply
avatar
Cik Ash delete April 5, 2015 at 3:49 PM

Betul tu akak... kena terima.gak mcm.ner pun kan

Reply
avatar
Amelia delete April 20, 2015 at 11:04 PM

adoi GST oh GST..

meh saya tolong menabung nuffnang akak ye ^^

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post