Tuesday, April 14, 2015

author photo
Selamat Pengantin Baru Syed Aswadi & Poh Nur Aida | Assalamulaikum... hai semua tak terlambat lagi ekin nak ucapkan Selamat Pengantin Baru Buat Abang ke 2 dan pasangan dia kak poh jue... 



Semoga perkahwinan mereka berkekalan hingga akhir hayat ya.... semoga dipermudahkan menjalani kehidupan suami isteri....

OK la kan bawah ni ada sedikit gambar sebelah perempuan ni... gambar ambik Dari album kak jue.. ekin tak dapat nak hadiri majlis belah Thailand sebab baru bertolak Dari kedah masa tu. 


             Gambar kenduri sebelah perempuan 9/4/15



kenduri sebelah pengantin lelaki 11/4/2015


kakak fathnin koya nyanyi masa ni


                           
sedikit jah gmbar yang ekin share sebab ekin tak sempat snap picture hp xde ditangan masa tu busy sangat kita jadi follower girl to long bagi siso a.k.a cenderehati la...

This post have 11 komentar

avatar
Nurhaziq Abdul Hafiz delete April 15, 2015 at 12:37 AM

sikitnya gambar kak. tak rasa kemeriahan majlis tu. haha

Reply
avatar
Cik Mimie delete April 15, 2015 at 2:03 PM

Tahniah Selamat pengantin baru buat abang Cik Ash :)

Reply
avatar
Unknown delete April 15, 2015 at 2:16 PM

tahniah buat pasangan
selamat pengantin baru
semoga kekal ke jannah

Reply
avatar
Cik Ash delete April 15, 2015 at 3:22 PM

@NURHAZIQ HAFIZbnyk lagi gambar akak update entri guna hp susah sikit letak pic la... jenuhhh sikit...

Reply
avatar
izzeyda delete April 16, 2015 at 11:25 AM

selamat pengantin baru buat mereka.. semoga berkekalan hingga ke Jannah..

Reply
avatar
Amelia delete April 20, 2015 at 10:52 PM

tahniah pengantin baru :)

Thailand? wow.. ni first time dengar ni.. hehe

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 25, 2015 at 2:05 PM

tahniah kepada pasangan pengantin

Reply
avatar
Cik Ash delete April 27, 2015 at 7:51 AM

Yup thailand teruja dapat kak ipar org srbelah sana hihihi

Reply
avatar
Shad delete April 27, 2015 at 8:43 PM

tahniah kak ekin.. syioknya dapat orang baru dalam family.. :D

Reply
avatar
Jari Manis delete April 28, 2015 at 10:09 PM

tahniah buat kedua mempelai...ishhh...tgk orang kawin terasa nak naik pelamin..ottoke

Reply
avatar
Cik Ash delete July 22, 2016 at 10:57 AM

banyak gambar ambik sikit saja

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post