Friday, April 10, 2015

author photo


Assalamulaikum...

Ekin ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada sahabat blog Cik Ash ni di atas perhargaan ekin tersenarai dalam top comenter di blog mereka...Blogwalking pun terhad skarang sejak tak ada laptop dekat Sebulan lebih ni.Banyak  lagi hutang blogwalking yang belum ekin selesaikan...hutang follow back pun belum pagi..



Jom terjah blog mereka yang memberi perhargaan kepada ekin di blog mereka

1. Blog pertama yang memberi perhargaan buat ekin ialah Shad yang menyenaraikan ekin Top 10 Commentator March 2015 ekin menduduki tangga pertama hihihi



2. Blog kedua yang memberi perhargaan buat ekin ialah Hidayu Ayumie yang menyenarai ekin sebagai Sweet Candy March 2015 ekin di tangga ke 4.


3. Blog Ketiga yang memberi perhargaan buat ekin ialah Siti Yang Menaip yang menyenarai ekin sebagai Top Commentat Mac 2015 kedudukan ekin di tangga 5… 


4. Blog Keempat yang memberi perhargaan buat ekin ialah Izzeyda yang menyenaraikan ekin sebagai Rajin Mengomen Mac 2015 ekin ditangga ke 5.


5. Blog kelima yang memberi perhargaan buat ekin ialah Kak Farah yang menyenarai ekin sebagai Tertamu Hebat Mac kedudukan di tangga ke 6..


6. Blog keenam yang memberi perhargaan buat ekin ialah Mama3Farhanah yang menyenaraikan ekin You Alls Ohsem ekin ditangga ke 10. Eh terlupa gak ekin ucapkan ribuan terima kasih kepada kak Ann diatas hadiah giveaway kak aritu bagi pihak abang hihihi... dia yang menang giveaway akak tempoh hari dapat shawl ekin yang dapat melaram nanti.. hihihi..


This post have 21 komentar

avatar
izzeyda delete April 10, 2015 at 8:55 AM

thanks Ekin.. tak sangka berada dalam carta jugak ya.. tahniah jugak untuk shawl tuh..

Reply
avatar
Unknown delete April 10, 2015 at 9:30 AM

TULA rajin sgt kan
tahniah kak menjadi tetamu terhebat

Reply
avatar
Shad delete April 10, 2015 at 4:31 PM

terima kasih juga buat kak ekin, sebab selalu singgah blog shad.. wink wink..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 11, 2015 at 10:33 PM

wow Kak Ekin.. sama rajin cem Akak JM bagus2.. tahniah..

Reply
avatar
Jari Manis delete April 12, 2015 at 11:37 PM

wah...hebat juga masuk dalam list blog mereka...Ehh...Ekin x masuk dalam Top 10 blog sis JM ke

Reply
avatar
Alongxp delete April 13, 2015 at 12:53 PM

waaa... lepas ni rajin2 la komen kat blog saya juga ye...

Reply
avatar
Cik Mimie delete April 15, 2015 at 2:05 PM

Nanti serang blog Cik Mimie pulak ye..hehe :)

Reply
avatar
Cik Ash delete April 15, 2015 at 10:10 PM

Hihihihi... bila xde buat blogwalking guna hp jdi la...

Reply
avatar
Cik Ash delete April 15, 2015 at 10:11 PM

Sama2 kak eyda... terima kasih hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 15, 2015 at 11:19 PM

Kak JM juara kak ekin top 10 jah

Reply
avatar
Cik Ash delete April 15, 2015 at 11:19 PM

Ada masuk top 30 xsilap la hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete April 15, 2015 at 11:20 PM

InshaAllah jgn terkejut ekin bom taw 555

Reply
avatar
Cik Ash delete April 15, 2015 at 11:21 PM

InshaAllah cik mimie tengah isi kuasa ni hahahhaha

Reply
avatar
Amelia delete April 20, 2015 at 10:53 PM

wah, banyak betul nama akak tersenarai. ni yang tercabar ni.. hahaha. tahniah :D

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 25, 2015 at 2:04 PM

tahniah ekin
rajin betul bom blog kitaorang

Reply
avatar
Unknown delete April 29, 2015 at 10:00 PM

terbaikklaahhh.. ganjaran org yg rajinn :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post