TICKER

Friday, April 10, 2015

Terima Kasih Di Atas Perhargaan Ini



Assalamulaikum...

Ekin ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada sahabat blog Cik Ash ni di atas perhargaan ekin tersenarai dalam top comenter di blog mereka...Blogwalking pun terhad skarang sejak tak ada laptop dekat Sebulan lebih ni.Banyak  lagi hutang blogwalking yang belum ekin selesaikan...hutang follow back pun belum pagi..



Jom terjah blog mereka yang memberi perhargaan kepada ekin di blog mereka

1. Blog pertama yang memberi perhargaan buat ekin ialah Shad yang menyenaraikan ekin Top 10 Commentator March 2015 ekin menduduki tangga pertama hihihi



2. Blog kedua yang memberi perhargaan buat ekin ialah Hidayu Ayumie yang menyenarai ekin sebagai Sweet Candy March 2015 ekin di tangga ke 4.


3. Blog Ketiga yang memberi perhargaan buat ekin ialah Siti Yang Menaip yang menyenarai ekin sebagai Top Commentat Mac 2015 kedudukan ekin di tangga 5… 


4. Blog Keempat yang memberi perhargaan buat ekin ialah Izzeyda yang menyenaraikan ekin sebagai Rajin Mengomen Mac 2015 ekin ditangga ke 5.


5. Blog kelima yang memberi perhargaan buat ekin ialah Kak Farah yang menyenarai ekin sebagai Tertamu Hebat Mac kedudukan di tangga ke 6..


6. Blog keenam yang memberi perhargaan buat ekin ialah Mama3Farhanah yang menyenaraikan ekin You Alls Ohsem ekin ditangga ke 10. Eh terlupa gak ekin ucapkan ribuan terima kasih kepada kak Ann diatas hadiah giveaway kak aritu bagi pihak abang hihihi... dia yang menang giveaway akak tempoh hari dapat shawl ekin yang dapat melaram nanti.. hihihi..


21 comments:

  1. thanks Ekin.. tak sangka berada dalam carta jugak ya.. tahniah jugak untuk shawl tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kak eyda... terima kasih hihihi

      Delete
  2. TULA rajin sgt kan
    tahniah kak menjadi tetamu terhebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi... bila xde buat blogwalking guna hp jdi la...

      Delete
  3. terima kasih juga buat kak ekin, sebab selalu singgah blog shad.. wink wink..

    ReplyDelete
  4. wow Kak Ekin.. sama rajin cem Akak JM bagus2.. tahniah..

    ReplyDelete
  5. wah...hebat juga masuk dalam list blog mereka...Ehh...Ekin x masuk dalam Top 10 blog sis JM ke

    ReplyDelete
  6. waaa... lepas ni rajin2 la komen kat blog saya juga ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah jgn terkejut ekin bom taw 555

      Delete
  7. Nanti serang blog Cik Mimie pulak ye..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah cik mimie tengah isi kuasa ni hahahhaha

      Delete
  8. wah, banyak betul nama akak tersenarai. ni yang tercabar ni.. hahaha. tahniah :D

    ReplyDelete
  9. tahniah ekin
    rajin betul bom blog kitaorang

    ReplyDelete
  10. terbaikklaahhh.. ganjaran org yg rajinn :)

    ReplyDelete