Thursday, April 2, 2015

author photo
Terima Kasih Scdha Sein (SS) | Assalamulaikum...Hai!!! ekin update guna Tablet vs HP ni tak ada orang buat kan... Tablet menaip hp letak gambar... dua keje ekin buat taw... ni pun entri autopost tak nak mnyepikan blog ni tanpa update....



Ok la ekin tak sangka gurau ekin di blog Kak Farrah aritu dengan SS menjadi kenyataan akhirnya sampai gak setem dan disertakan keychain dari singapore terr... teruja cheq hahaa cakap kedah sikit
                                               
                                                     ..

OK sesiapa yang ingin mengenali Scdha Sein dengan lebih dekat boleh terjah ke blog SS ya... blog  SS banyak menceritakan tentang travel di luar negara taw so mudah yang mana ingin merancang pelacongan boleh rujuk blog SS.. ekin teruja baca blog as walaupun secara readers ada la gak komen secara pukal masa saya tengah free hhahah.. biasa la surirumah tak ada nak buat apa on9 la kejenya.. ekin on9 bukan saja2 taw join giveaway blog ada rezeki dapat hadiah hihihi...

This post have 21 komentar

avatar
Jari Manis delete April 2, 2015 at 6:02 PM

untung lah dapat dari SS...siapa x kenal si SS a.k.a Kak Nam tu...baik orang nya..PERAMAH lagi..rugi klau x kenal beliau

Reply
avatar
Siti Aisya Ibrahim delete April 2, 2015 at 6:25 PM

bestnya dapat brg dari kak SS...nak jugak!! :D

Reply
avatar
Cik Ash delete April 2, 2015 at 6:59 PM

Betul tu kak JM dia memang peramah sangat...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete April 2, 2015 at 7:19 PM

Wowwww... Cepatnya posmen hantar...

Reply
avatar
zinziemeewah delete April 3, 2015 at 12:50 AM

@Jari Manis

amboi kak JM, puji melangit yunk awak tu...hehe. tp memg betul pn :-)

zinziemeewah

Reply
avatar
zinziemeewah delete April 3, 2015 at 12:51 AM

wow...dpt keychain ...best best best
zinziemeewah

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 6:09 PM

Kak siti email kat ss alamat nanti smpai la hihijiji

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 6:11 PM

SS hantar bila tu... xtaw ada surat smpai... hihihi.. anak saudara bawa masuk surat baru taw surat utk ekin... memang xtaw ss htr... terfikir sape la htr ni

Reply
avatar
Cik Ash delete April 3, 2015 at 6:12 PM

Memang SS n kak JM sporting

Reply
avatar
Shad delete April 3, 2015 at 11:47 PM

Tahniah dan tahniah lagi sekali... hehehe.. murah rezeki kak ekin.. :D

Reply
avatar
Farrah MF delete April 4, 2015 at 4:46 AM

Gumbira ekin dpt setem SS vogue tu :)

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 5, 2015 at 10:29 AM

tahniah Ekin
syoknya dapat hadiah

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 11, 2015 at 10:39 PM

woaaaah akhirnyaa sampai =) syiok sungguh (ss)

Reply
avatar
Cik Mimie delete April 20, 2015 at 1:40 PM

Tahniah Kak Ekin...rezeki2 :) Ole2 dari singapore..hehe :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post