-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Thursday, April 9, 2015

author photo




Assalamulaikum buat reader blog Cik ash yang dikasihi ekin nak bagitaw segala update entri di blog ni merupakan autospot ya... sebab ekin akan bercuti balik Kelantan pada hari ini untuk menghadiri Majlis Perkahwinan Abang kedua ekin akan melansungkan perkahwinan pada 9.4.15 di sebelah pihak perempuan di Sungai Golok Narathiwat Thailand. Manakala Sebelah pihak lelaki di teratak rumah aboh n ma pada hari sabtu 11.4.2015...

Doakan semoga dipermudahkan perjalanan ekin balik Kelantan... semoga Majlis Perkahwinan kedua-dua belah pihak berjalan lancar dan dipermudahkan nanti...

Ekin rindu denga aboh, ma n family Kelantan.. nak makan makanan Kelantan hihii..

InshaAllah ekin akan kembali blogwaking semula di blog korang pada 13.4.15 nanti...




your advertise here

This post have 18 komentar

avatar
kisah si dairy delete April 9, 2015 at 9:31 AM

moga semua urusan dipermudahkan ye..

Reply
avatar
izzeyda delete April 9, 2015 at 9:58 AM

tahniah untuk abang Ekin.. semoga perjalanan Ekin selamat pergi dan balik ya..

Reply
avatar
farhana mohamad delete April 9, 2015 at 11:59 AM

kak ekin jemput la mai umah.
sy duk bachok.

Reply
avatar
Faris Fadzil delete April 9, 2015 at 5:45 PM

amin . semoga selamat perjalanan pergi dan balik :)

Reply
avatar
Shad delete April 10, 2015 at 4:34 PM

dapat orang thailand.. mesti lawooo.. semoga majlis berjalan lancar kak..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete April 11, 2015 at 10:34 PM

tahniah untuk abang Kak Ekin tu..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete April 12, 2015 at 1:24 AM

Wow.. SS pon nak cuti klante nanti.. Boleh suggest tmpt best2 tak?

Reply
avatar
Jari Manis delete April 12, 2015 at 11:39 PM

hat-hati semasa di jalan raya balik ke sini...Tahniah kepada Abag...dapat org sungai golok?..dalam sunga tu byk golok eh eheheh

Reply
avatar
Cik Mimie delete April 15, 2015 at 2:06 PM

Alhamdulillah, semuanya selamat :)

Reply
avatar
Amelia delete April 20, 2015 at 10:54 PM

teringin lak nak tengok macam mana kahwin dekat sungai golok tu.

Reply
avatar
Norihanyusuf delete April 25, 2015 at 2:06 PM

tak sempat kita nak berjumpa kan

Reply
avatar
Cik Ash delete April 27, 2015 at 7:55 AM

Lawa hihihi syok dgr diaorg ckp thailand ?

Reply
avatar
Cik Ash delete April 27, 2015 at 7:56 AM

Hahhahaja kak.JM yor kut ada golok xsempat.nak.temu ramah dia

Reply
avatar
Cik Ash delete April 27, 2015 at 7:57 AM

Ha ah kak ann sibuk.sgt tu... inshaAllah nanti ada masa.balik.kelantan ekin rojer2 akak ya...

Reply
avatar
Cik Ash delete April 27, 2015 at 7:58 AM

Kak ekin tak sempat nk menghadiri kahwin di thailand tu tgk video n gmbr jah dlm tablet aboh

Reply
avatar
Cik Ash delete April 27, 2015 at 7:59 AM

Amin... alhmdulilah selesai semuanya

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com