Wednesday, May 27, 2015

author photo
Kakak Sweet Pink Terrr 


Assalamulaikum.... Selamat Malam semua.. update untuk malam ni... nampak tak kat atas akak sweet pink serang blog kita.... kita rindu akak sweet serang blog kita hihihi... muhahahahaha.. kembar akak sweet dah jarang serang blog kita gak... terima kasih akak sweet pink sudi singgah blog suam-suam kuku ni hahaha... siapa nak taw siapakah akak sweet pink kita meh kita terjah blog Kak Jari Manis Travel  List ni banyak menceritakan pelancongan ke Korea taw....macam Korea tu kampung kak JM sebab dah 3 Kali ke sana... so sesiapa yang ingin rancang perlancongan Korea bagus untuk rujukan blog akak sweet kita ni...  akak JM memey baik mesra berbalas komen di blog dia.. muahhhh akak JM ni entri buat kak JM jangan Marah ya.., larikkkkkkkk 

Sekian...

This post have 12 komentar

avatar
wardahannesa delete May 28, 2015 at 12:02 AM

wahhhh kak JM. hihi lama bena tak BW sini.. dah cuti panjang mari kite jln2 !! :)

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete May 28, 2015 at 4:31 AM

kakak sweet pink memang suka menyerang... kih kih kih...

Reply
avatar
izzeyda delete May 28, 2015 at 9:24 AM

hehehe bila sesekali diserang.. mau tau laa betapa banyaknya komen yang ditinggalkan..

Reply
avatar
Cik Ash delete May 28, 2015 at 11:42 AM

Sedap wardah cuti panjang tu BW kan

Reply
avatar
Cik Ash delete May 28, 2015 at 11:43 AM

Tu la kak eyda sekali serang hahaha terkejut tgk

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 31, 2015 at 10:56 AM

miahahaha Akak Pink yang sorang tu kalo dah mula enjin dia nak menyerang mmg semput weh.. semput nak kejaq..

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 2, 2015 at 3:47 PM

Sekali Akak Sweet Pink ni serang...tak smpat nk serang balik..hihi :)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 2, 2015 at 8:35 PM

CT yg semput kak ekin tak lg siap boleh pintas lg hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete June 2, 2015 at 8:35 PM

Tu tak banyak lg yg dia serang

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:44 AM

tula sis jm buat korea tu dah mcm sebelah kampung dia je kan
hahahah i is sangat jeles tauu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post