BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Tuesday, May 26, 2015

Biodata Shukri Yahaya

Biodata Shukri Yahaya |Assalamulaikum... sejak dua mejak ni mood tulis blog kurang pulak dah adess..


Semangat hilang pulak ni berasa tak sihat la pulak... sakit apa la ni penat letih, kadang seram sejuk tubuh badan... nak kata mengandung bukan tanda mengandung pun... gastrik kut padahal makan ikut time dah rasa badan berat pada sebelum ini naik 2kg huhuhu... lepas ambik darah aritu nafsu makan tahap tak boleh kawal... huhuhu

Apa la Cik Ash ni terlajak bercerita tentang Cik Ash pulak kan... apa kata Jom kita kenal detail pasal Shukri Yahaya  yang ada iras muka pelakon filipina Jericho Rosales ni...

Nama penuh:Shukri Yahaya

Tarikh Lahir : 13 June 1988

Umur: 27 Tahun

Asal: Kuala Lumpur

Telemovie: Utusan llahi

Filem: Bara Jiwa

Drama: Jika Itu Takdirnya, Menjinak Ombak, Sahabat, Ruby, Juvana, Plan B, Asam Pedas Untuk Dia, dan ternbaru Dia Isteri Kuat Biasa..

Facebook:https://m.facebook.com/pages/Shukri-Yahaya/207999145897686

Twitter : https://mobile.twitter.com/shukriyahaya

14 comments:

  1. Memang Fida peminat Syukri Yahya ni sampai tahap giler la..Nasib baik dah kawin..bukan apa jatuh cinta dgn lesung pipit dan senyuman dia ...Umuq pun dah sama dah ni...

    ReplyDelete
  2. makin femes budak nih...ishh..muda lagi baru niat nk tackle hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak JM tackle la usia tak kenal umur hihi

      Delete
  3. muka dia seiras macam jericho sales. macam mane eja ntah. hahaha XD

    ReplyDelete
  4. masih x sihat lagi ke ekin? get well soon...

    ReplyDelete
  5. kenal budak ni... tapi jarang tengok citer melayu...

    ReplyDelete
  6. lakonan dia real sgt..mcm betul2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. MIL akak marah hahaha jate ni turut jah bini dia

      Delete
  7. clueless.. dak kenai sapa hahaha..

    ReplyDelete