-->

Tuesday, May 26, 2015

author photo
Biodata Shukri Yahaya |Assalamulaikum... sejak dua mejak ni mood tulis blog kurang pulak dah adess..


Semangat hilang pulak ni berasa tak sihat la pulak... sakit apa la ni penat letih, kadang seram sejuk tubuh badan... nak kata mengandung bukan tanda mengandung pun... gastrik kut padahal makan ikut time dah rasa badan berat pada sebelum ini naik 2kg huhuhu... lepas ambik darah aritu nafsu makan tahap tak boleh kawal... huhuhu

Apa la Cik Ash ni terlajak bercerita tentang Cik Ash pulak kan... apa kata Jom kita kenal detail pasal Shukri Yahaya  yang ada iras muka pelakon filipina Jericho Rosales ni...

Nama penuh:Shukri Yahaya

Tarikh Lahir : 13 June 1988

Umur: 27 Tahun

Asal: Kuala Lumpur

Telemovie: Utusan llahi

Filem: Bara Jiwa

Drama: Jika Itu Takdirnya, Menjinak Ombak, Sahabat, Ruby, Juvana, Plan B, Asam Pedas Untuk Dia, dan ternbaru Dia Isteri Kuat Biasa..

Facebook:https://m.facebook.com/pages/Shukri-Yahaya/207999145897686

Twitter : https://mobile.twitter.com/shukriyahaya

your advertise here

This post have 14 komentar

avatar
Cik Mimie delete May 27, 2015 at 1:50 PM

Dia...isteri luar biasa :)

Reply
avatar
Anonymous delete May 27, 2015 at 4:42 PM

Memang Fida peminat Syukri Yahya ni sampai tahap giler la..Nasib baik dah kawin..bukan apa jatuh cinta dgn lesung pipit dan senyuman dia ...Umuq pun dah sama dah ni...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 27, 2015 at 6:51 PM

Sama dgn akak ni peminat syukri yahya

Reply
avatar
Jari Manis delete May 27, 2015 at 7:22 PM

makin femes budak nih...ishh..muda lagi baru niat nk tackle hihihi

Reply
avatar
wardahannesa delete May 28, 2015 at 12:17 AM

muka dia seiras macam jericho sales. macam mane eja ntah. hahaha XD

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete May 28, 2015 at 4:39 AM

masih x sihat lagi ke ekin? get well soon...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete May 28, 2015 at 4:39 AM

kenal budak ni... tapi jarang tengok citer melayu...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 28, 2015 at 3:00 PM

Kak JM tackle la usia tak kenal umur hihi

Reply
avatar
Cik Ash delete May 28, 2015 at 3:02 PM

Hahaha xpe salah bnyi sama

Reply
avatar
Cik Ash delete May 28, 2015 at 3:03 PM

Sekejap sihat sekejap tak.. huhu

Reply
avatar
Anonymous delete May 29, 2015 at 9:07 AM

lakonan dia real sgt..mcm betul2..

Reply
avatar
Cik Ash delete May 29, 2015 at 9:50 AM

MIL akak marah hahaha jate ni turut jah bini dia

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 31, 2015 at 10:59 AM

clueless.. dak kenai sapa hahaha..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post