Wednesday, May 27, 2015

author photo

Apabila Cik Mimie Mengebom



Assalamulaikum..Hai selamat petang...Apakah tajuk entri blog diserang???hahahaha kan... tadi masa buka blog terkejut ekin tertengok banyak komen Dari Cik Mimie kita... so sesiapa yang ingin mengenali Cik Mimie boleh la terjah blog dia taw...nak jadi pengomen tegardi blog Cik Mimie pun boleh taw rajin-rajin la tinggal komen tak rugi anda akan diberi perhargaan yang sijil yang sangat comel... ekin dah ada koleksinya ...

ekin tersangat happy ada dua hadiah Dari rakan blogger baru sampai hari ini... teruja nak update entri nanti.. blog dah semakin menurun sejak 2 mejak ni akibat kekurangan idea menulis dan mood menulis blog dah kecudang hahahahaha.. ayat xboleh bla ni... 

di saat ini waktu ketika teringat kisah lalu Tarikh waktu ini hati ekin berdebar- debar menunggu hari raja sehari... sekejap jah masa berlalu dah dekat setahun berlalu hari itu masih Ku ingat sampai kini.... semoga ikatan perkahwinank kami berkekala hingga akhir hayat dan semoga dimurahkan rezeki kehadiran zuriat yang ramai amin....

This post have 24 komentar

avatar
dorsett pink delete May 27, 2015 at 4:20 PM

best Nye cik mimie serang blog awak.. hehehe

Reply
avatar
dorsett pink delete May 27, 2015 at 4:20 PM

ilalah cik mimie nak lawat blog kite. uhukks

Reply
avatar
Anonymous delete May 27, 2015 at 4:40 PM

Cik mimie tu memang..sekali dia terjah..mengelabah semua blogger..hahaha

Reply
avatar
Cik Mimie delete May 27, 2015 at 4:57 PM

Opps! Maaf Kak Ekin..serbu rumah tak bagi salam dulu..ekeke..baru skrg ada masa nk balas jejak..hee...jangan mara tau.. :)

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete May 27, 2015 at 6:11 PM

Best kan blog kena serang... Rasa hepi dengan kehadiran kawan yang baik2...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 27, 2015 at 6:29 PM

Nanti cik mimie serang blog tu

Reply
avatar
Cik Ash delete May 27, 2015 at 6:30 PM

Hahahaha xmarah pun mimie terjah blog akak. Akak suka lg ada la happy sgt mimie sudi komen blog akak ni

Reply
avatar
Cik Ash delete May 27, 2015 at 6:32 PM

Btl tu SS hepi bila blog kena serang hihihhi

Reply
avatar
Jari Manis delete May 27, 2015 at 7:17 PM

siapa cik mimie ni..sis JM x kenal pun ahahaha....habislah kalau CM baca entri ni

Reply
avatar
Jari Manis delete May 27, 2015 at 7:17 PM

kalau sis JM yg serang..nk up x entri utk sis hihihi

Reply
avatar
wardahannesa delete May 28, 2015 at 12:08 AM

@Afidah Azmi hahaha. nantikan Wardah datang pulak hihi

Reply
avatar
wardahannesa delete May 28, 2015 at 12:09 AM

@Jari Manis nanti dia serang akak JM plak haha XD

Reply
avatar
Cik Ash delete May 28, 2015 at 11:47 AM

Nanti cik mimie lawat la tu

Reply
avatar
Cik Ash delete May 28, 2015 at 11:48 AM

Cik Mimie yg rumahnya kaler merah tu

Reply
avatar
izzeyda delete May 28, 2015 at 2:28 PM

sentiasa menerima serangan laa Ekin.. dah balas ke belum semua serangan tu?

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 31, 2015 at 10:57 AM

hehehe memang semua ni kaki2 mnyerang la Kak Ekin.. samalah cem Kak Ekin..
sekali serang gua terkesima.. gitu =P

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 2, 2015 at 3:34 PM

@Jari Manis Sampai hati Sis JM tak kenal Cik Mimie..nangis balik pitu bilik air.. T_T

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 2, 2015 at 3:37 PM

@dorsett pink Owh, nanti Cik Mimie dtg serang ye..jaga2..heheh :)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 2, 2015 at 8:38 PM

Hahahaha diaorg nk bls dendam kut rumah diaorg kena serang

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:46 AM

ni semua serangan balas tau kak ekin
asyik nak bom blog orng je
heheheheh
ayu tgh gigih nak bom blog akk ni tau
dah berpinar rasa ni

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post