Thursday, May 14, 2015

author photo
Hadiah Dari Korea | Assalamulaikum... Selamat Pagi Semua... Apa khabar semua....Hai....lambat sikit nak review Hadiah Dari Jauh iaitu Korea dalam entri Wordless Wednesday #17 . Hadiah ni pemberian Dari Sis JM taw kerana berada di Top Comment Bulan Februari hingga April.. terima kasih akak dengan pemberian hadiah sangat bermakna  buat ekin taw... ekin siap cium bau hadiah tu kut kut ada bau koya hahahaha... terbayang-bayang sampai sana dah ni.. muahhhh Sis JM... 




Sesiapa yang belum mengenali Sis JM meh kita pergi terjah blog Akak kita ni... kak merupakan ratu bom setiap blog taw... kira SiS JM sifu ekin la hihihi... jangan marah akak taw... Blog SiS JM menceritakan tentang perkongsian pengalaman SiS JM travel secara budget dan sedikit tip sebagai rujukan kepada semua. Yang mana ingin merancang perjalanan nak pergi melancong, honeymoon harus terjah blog  SiS JM banyak info, gambar-gambar yang menarik..penerangan perjalanan di tempat-tempat dan tip semasa melancong... ekin walaupun tak pergi lagi tempat itu dah teruja baca blog Sis jM terasa diri berlayar bawa angin Korea ni...huhuhuhuOk la jom kita usha gambar-gambar hadiah yang ekin dapat.. so jangan ada yang jeles taw... hihihihi

Sudu Comey sangat

Pen dan Cucuk Sanggul 

Pengitip kuku betul ke eja ni nanti sis JM nampak dia tegur hahahaha

Magnetic Memo Holder 

TeriMa Kasih SiS JM di atas pemberian hadiah ini... terasa ingin menangis ketika ni... sedih sangat ekin tak taw nak balas apa untuk SiS JM ...ekin harap hubungan sesama blogger antara kita terus berkekalan nanti... 


This post have 36 komentar

avatar
Scdha Sein (SS) delete May 14, 2015 at 11:30 AM

Ada bau Jay Emm tak? Ha Ha Ha..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete May 14, 2015 at 11:31 AM

Jay Emm tu my sweetheart... Keh Keh Keh...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete May 14, 2015 at 11:33 AM

Rasanya itu bukan cucuk sanggul... Tapi letter opener! Kah Kah Kah...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete May 14, 2015 at 11:33 AM

Pengetip kuku ler... Ha Ha Ha..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete May 14, 2015 at 11:35 AM

Perghhhh! Banyaknyaa dapat sebenir... Tahniahhhh!

Reply
avatar
wardahannesa delete May 14, 2015 at 11:55 AM

banyakkan hadiah yg dia bagiii... jelesssnyeeee

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 11:59 AM

Hahahahahha... ye ke... ingat cucuk.sangul ekim.siap.buat demo

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 12:00 PM

Hahahaaaa kembar Sis JM dah nampak malu itew

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 12:04 PM

Kembar sis SS dulu nampak hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 12:06 PM

Terkejut gak dapat banyak tu..

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 12:07 PM

Hihihihi... jgn jeles xelok taw

Reply
avatar
Shad delete May 14, 2015 at 12:52 PM

ada bau kapal terbang tak kak ekin.. hehehe.. syioknya dapat banyak buah tangan.. pengetip kuku.. :D
PS: tenampak nuff menari, klik satu kali. hehe.. :D

Reply
avatar
Anonymous delete May 14, 2015 at 3:34 PM

wah dapat hadiah dari kak JM
:-)

Reply
avatar
Jari Manis delete May 14, 2015 at 4:07 PM

Alhamdulillah dah sampai eh...

Reply
avatar
Jari Manis delete May 14, 2015 at 4:07 PM

terima kasih kerana rajin tinggalkan komen di blog sis JM...

Reply
avatar
Jari Manis delete May 14, 2015 at 4:08 PM

itu bukan cucuk sanggup tetapi letter opener tapi 2 dalam 1..kalau rasa rambut tu panjang dan boleh buat sanggup..boleh guna utk cucuk sanggul tu

Reply
avatar
Jari Manis delete May 14, 2015 at 4:09 PM

tak perlu nak balas apa2 Ekin...it's just a small gift

Reply
avatar
Jari Manis delete May 14, 2015 at 4:11 PM

kad dalam sampul tu x de kad thank you eh...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 5:04 PM

Bau kapal terbang tak ada la pulak... bau kotak tu ada la hahahaaaa

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 5:06 PM

Alhamdulilah dah sampai... posman lain yg hantar bukan yang selalu hahaaha kalu ingat dia ingat kisah salah rumah...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 5:07 PM

Sama2 sis JM... nanti nak g bom blog pulak...minggu ni slow sikit tangan ni gatal la..

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 5:08 PM

Rambut ekin panjang tu yg jadi demo ingat ke cucuk sanggul dah hihihhi

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 5:10 PM

Ok akak... terima kasih hadiah ni twrharu sangat...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 5:11 PM

Yang SS special hihihiihi

Reply
avatar
Cik Ash delete May 14, 2015 at 5:12 PM

Ada kak JM xingat letak sekali hihihihi

Reply
avatar
Sweet red cherry delete May 14, 2015 at 10:36 PM

wah..banyaknya hadiah..tahniah ya ekin..best la bleh simpan buat kenangan tu :)

Reply
avatar
izzeyda delete May 18, 2015 at 7:55 AM

wahh banyaknya hadiah dari kak JM..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 20, 2015 at 11:17 PM

adus.. letter opener laaa Kak Ekin.. tp kalo berkesan jadi cucuk snggol apa salahnya..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 20, 2015 at 11:17 PM

sminggu skali jgn lupa ketip kuku k

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 20, 2015 at 11:18 PM

masyuuuuk.. banyak kan skali tudia Akak JM send..

Reply
avatar
Cik Mimie delete May 27, 2015 at 1:23 PM

Tahniah Kak Ekin :) Cik Mimie pun dpt jgk :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post