Friday, May 8, 2015

author photo
Header Blog Berwajah Baru |Assalamulaikum..Ada yang perasan tak header blog berwajah baru... Cantik tak.. hihihihi.. Header tu hasil design Shad ya.. Terima kasih kepada shad di atas hadiah ini... kak ekin suka... header-header sebelum ni semua ekin buat sendiri... sejak laptop tak ada susah sikit nak mengeditnya.. dapat hadiah header dah kira sangat bertuah taw hihihi... jangan lupa terjah blog Shad taw.








*entri autopost hihihi.. tulis dah lama baru share malam ni...

This post have 13 komentar

avatar
Jari Manis delete May 8, 2015 at 10:05 PM

kalau x ckp mmg x perasan header tu dh tukar...cANTIK!...kalau letak warna pink mesti lagi cantik ngeh ngeh ngeh

Reply
avatar
Jari Manis delete May 8, 2015 at 10:06 PM

hadiah semepena apa tu...ada join any segmen ke

Reply
avatar
Farrah MF delete May 8, 2015 at 11:31 PM

Cantikkkkkkk! Manis menawan blog ekin ada header baru :)

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 11:53 PM

Hahahaha... memey kalu xnk.bgitaw pun tapi terharu sgt shad tolong buat kan design tu... tnda terima kasih singgah blog shad

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 11:54 PM

Hadiah tnda terima kasih ekin slalu masuk blog dia

Reply
avatar
Aenoyou delete May 9, 2015 at 12:26 AM

bestnya +Cik Ash dapat hadiah. Cantik sangat.

Reply
avatar
izzeyda delete May 11, 2015 at 9:33 AM

tahniah Ekin.. cantik headernya..

Reply
avatar
Cik Mimie delete May 13, 2015 at 3:27 PM

Cantik header tu :) Suka3x!!

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 20, 2015 at 11:24 PM

wow Shad.. hehehe.. dia nye rumah pun ada header baru.. CT x nmpk header sbb blogwalking guna hp ni..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post