-->

Thursday, May 28, 2015

author photo
Dua Orang Yang Komen Blog Ekin Secara Pukal


Assalamulaikum.... Selamat Pagi Reader blog Cik Ash ni.... nanti blog sunyi pulak tak de entri kan... so ekin nak share something ni semalam blog ekin telah dierang dengan penyerang di kenali Scdha Sein dan Wardah Annesa... Sekali Buka blog pagi 36 komen tu.... hahaha...Tajuk kemain menyerangkan hahahaha



Siapa Scdha Sein adalah Akak Kita yang paling macho Bab kata Cik Siti Yang Menaip kita ni... Blog SS banyak menceritakan tentang travel di luar negeri.. so sesiapa yang ingin merasakan suasana travel walaupun blog dah macam sampai kat sana taw... Jom kita terjah blog SS ni...

                        

Siapa Wardah Aneesa ialah seorang Cikgu yang baik... blog Wardah banyak menceritakan tentang dirinya, tentang keluarga dan tentang kerjaya dia sebagai Cikgu...Ingin kenali mereka lebih dekat terjah blog dia taw...


p/s: taip pagi lagi ini baru share... tadi ada hal sikit perlu diselesaikan.....


your advertise here

This post have 17 komentar

avatar
Scdha Sein (SS) delete May 28, 2015 at 12:47 PM

Baca tajuk entry pon dah berderau darah... Tengok2 nama pelaku lagi seram sejuk... kah Kah kah...

Reply
avatar
izzeyda delete May 28, 2015 at 2:26 PM

tu dia tajuk dahsyat betoi.. hehehe..

Reply
avatar
Izzati Amira delete May 28, 2015 at 2:46 PM

hahahaha tajuk entry sangat sangat menarik perhatian... senior blogger macam dorang memang sangat sangat rajin meninggalkan komen yang banyak. hehehe

Reply
avatar
Faris Fadzil delete May 28, 2015 at 3:52 PM

amekk . nuklear bom terus ni . huhuuu

Reply
avatar
wardahannesa delete May 28, 2015 at 10:38 PM

hahaha penyerang paling berbahaya? hahahaha XD

Reply
avatar
Cik Ash delete May 28, 2015 at 11:12 PM

Hahahahaha..spontan buat tajuk tu

Reply
avatar
Cik Ash delete May 28, 2015 at 11:13 PM

Jgn marah taw nti cepat tua

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 31, 2015 at 10:55 AM

Wardah cikgu ka ? hehehe.. ingatkan budak2 sekolah lagi kaa.. budak ipt kaaa..
hahahah comel sngt Wardah ni..

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 2, 2015 at 3:49 PM

Wah, ramai betul yg serang blog Kak ekin...:)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 2, 2015 at 8:34 PM

Hahahaha termasuk la mimie kan

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:43 AM

wahh ni bahaya nie
jom terjah

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post