BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Tuesday, May 5, 2015

Review BBCream SeqyBeauty Menang Giveaway Cik Puan Jelita

Review BBCream SeqyBeauty Menang Giveaway Cik Puan Jelita  |Assalamulaikum... Selamat Pagi Semua... Apa habaq ya..
Hai....lambat sikit nak review barang yang Cik Ash post di entri  Wordless Wednesday #16 . Alhamdulilah Cik Ash bersyukur kepada Allah s.w.t kerana blog Cik Ash bertuah lagi memenangi giveaway dari blog Cik Puan Jelita ekin dapat hadiah 1st Winner:BBCream SeqyBeauty yang bernilai RM55... 
 

Cik Ash dah cuba pakai BB Cream SeqyBeauty best sangat tak yah dah pakai bedak dah.. muka nampak macam pakai bedak ni bila guna cream ni... lagi best tentang BB Cream parut-parut jerawat tak nampak pakainya...muka nampak Glowing gitu hihihihi.... Cik Ash suka sangat...Cik Ash nak pergi mana paling simple pakai bedak n gincu dah sebelum ni.. tak ada nak pakai maskara, eyeshadow n lain-lain hihihi... teringin nak pakai tapi tak pandai sangat..

14 comments:

  1. wah... bestnya kakak dapat bb cream.. hehe.. feeling gebus2 gitu kan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha xde la gebu sgt leh tutup parut jerawat sikit2

      Delete
  2. Bestnya kak ekin, menang sokmo! 😆😆

    ReplyDelete
  3. muka nampak glowing katanya...perghh...main berseri bertamsah syg lah En Abe tuuu hheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Glowing sikitWl2 kak JM hihihi... en abe nk ucpkan kata syg payah hahaha...

      Delete
  4. Bagus pakai produk ni....cela muka semua tersembunyi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah betul tu akak... cela tersrmbunyi

      Delete
  5. Wah, glowing2 gitu :) xpnh test ag produk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun dapat free hihihi... menang GA nak beli.fikir dulu mahal sangat hihuhu

      Delete